Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

ev media-logo


Η Λέσχη Μπίλντεμπεργκ και η καταστροφή της χώρας

bildeberg11111 

Όπως είναι παγκοίνως γνωστό υπάρχει μια λέσχη πλουσίων που διοικείται από διεστραμμένα μυαλά, η οποία έχει ως μοναδικό στόχο την επιβολή μιας παγκόσμιας κυβέρνησης, υπό τον έλεγχο βεβαίως των Εβραίων, και στα σχέδια της οποίας η Ελλάδα κατέχει πολύ υποδεέστερο ρόλο, αν δεν είναι προδιαγεγραμμένη η εξαφάνισή της από τον χάρτη.{div float:right}{module Google (Τετράγωνο 300χ250 κειμενο)}{/div}

Η λέσχη αυτή είναι μυστική και συνεδριάζει μια φορά το χρόνο σε διάφορα μέρη του κόσμου, ακούει δε στο όνομα "λέσχη Μπίλντεμπεργκ". Σ' αυτήν ανήκουν ο Γ. Παπανδρέου, ο Αντώνης Σαμαράς, η Ντόρα και γενικά όλη σχεδόν η πολιτική ηγεσία της Ελλάδας, η οποία, όπως είναι φυσικό βάζει πάνω απ' όλα το ταξικό της συμφέρον και απεργάζεται την εξολόθρευση της φυλής!

Όλα αυτά, μπορεί κανείς να τα βρει εκτενώς αναφερόμενα στο διαδίκτυο και μάλιστα υπογεγραμμένα και επώνυμα από διάφορους απλούς ανθρώπους, οι οποίοι, βοηθούσης και της κρίσεως, ασχολούνται και ενημερώνονται όσο μπορούν για τη σωτηρία της πατρίδας.

Από αυτές τις πηγές, λοιπόν, μάθαμε ότι πριν από μια – δυο βδομάδες ολοκληρώθηκε η ετήσια συνάντηση της Λέσχης, με τις πληροφορίες και τα δημοσιεύματα του εξωτερικού να μεταφέρουν ότι τα όσα ελέχθησαν και προβλέπονται για τη χώρα μας, αλλά και την Ισπανία, είναι εξαιρετικά δυσάρεστα, καθώς προβλέπεται σύντομα να γυρίσουμε στη δραχμή.

Δεν είναι τυχαίο, ότι ο καθηγητής οικονομικών του Χάρβαρντ, Μάρτιν Φελνστάιν μλιώντας στο περιοδικό Μπλούμπεργκ, εξέφρασε την άποψη ότι η Ελλάδα πρέπει να βγει από το ευρώ για να αναδομήσει την οικονομία της ένα δικό της νόμισμα. Επίσης, είπε ότι η Ιταλία βρίσκεται σε αρκετά καλή κατάσταση, ενώ τόνισε ότι στην Ισπανία η κυβέρνηση πρέπει να εμποδίσει την περιφερειακές αρχές να αυξήσουν το έλλειμμα, που αποτελεί μεγαλύτερο πρόβλημα από την τραπεζική κρίση. Άραγε είναι τυχαίο ότι ο κύριος αυτός είναι από υψηλότερα στελέχη στην ιεραρχία της Μπίλντεμεργκ  και οι δηλώσεις του έρχονται μόλις λίγες ημέρες μετά την ετήσια συνέλευση της λέσχης.

Πέραν όμως των παραπάνω υπάρχει και ακόμη ένα περίεργο δημοσίευμα το  οποίο δημοσιεύτηκε σε εφημερίδα των Σκοπίων. Μάλιστα, το πλέον εντυπωσιακό είναι ότι το ίδιο άρθρο υπήρχε, μεταφρασμένο (χωρίς να αναφέρεται κάποια πηγή) και σε άλλες 2 εφημερίδες της Ανατολικής Ευρώπης, προκαλώντας ακόμη μεγαλύτερα ερωτηματικά για την προέλευση των όσων αναφέρονται.

Συγκεκριμένα, στο δημοσίευμα αναφέρονταν ότι οι 120 ηγέτες της παγκόσμιας σκιώδους κυβέρνησης έχουν αποκλείσει από την ζώνη του Ευρώ ορισμένα κράτη και αποφάσισαν να αφήσουν την Ελλάδα να παρασυρθεί στο χείλος της αβύσσου, όπως αναφέρεται με χαρακτηριστικό τρόπο στα εν λόγω δημοσιεύματα.

Το εντυπωσιακότερο απ' όλα όμως είναι ότι η συγκεκριμένη σκοπιανή εφημερίδα ανήκει στο διάσημο κερδοσκόπο Τζόρτζ Σόρος, και από την αρχή της κρίσης μιλούσε για την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ.

Διαβάζοντας κανείς όλα τα παραπάνω, δεν μπορεί παρά τουλάχιστον να ανησυχήσει αλλά και να απορήσει για ποιο λόγο, άραγε, κανείς άλλος Ευρωπαίος δεν αναφέρεται σ' αυτές της θεωρίες. Μήπως εκεί δεν υπάρχει λαός που πένεται και υποφέρει;

Δυστυχώς, για τους οπαδούς αυτών των θεωριών, μέσα στην Ευρώπη, μόνο στην Ελλάδα απαντάται το σκεπτικό και η ορολογία της μυστικής παγκόσμιας κυβέρνησης, του πλανητάρχη και όλα αυτά τα θεωρήματα της συνομωσίας. Η λογική αυτή, αντίθετα, βρίσκει γόνιμο έδαφος, στη Μέση Ανατολή και τις τριτοκοσμικές χώρες. Και είναι τόσο βαθιά ριζωμένη αυτή η βολική παράνοια που οι συνομωσίες θεωρούνται περίτρανα αποδεδειγμένες, προφανείς κτλ. Κι όλα αυτά στη χώρα που εδραιώθηκε η επιστημονική σκέψη!

Αλλά, ακόμη κι αλήθεια να ήταν, πράγμα που δεν θα έπρεπε να το ξέρει κανείς άλλος, (εκτός, βέβαια, από τους "ψαγμένους" του ίντερνετ), αφού υποτίθεται ότι η Λέσχη είναι... μυστική,  προκύπτουν ορισμένα ερωτήματα:

Τί κάνουμε εμείς ώστε να αποτρέψουμε την επιτυχή έκβαση αυτών των κακών συνομωσιών; Φταίει άραγε η λέσχη που ο Τσοχατζόπουλος κατάκλεψε το ελληνικό δημόσιο; Φταίει η λέσχη που παρατήσαμε τα χωράφια μας για να λυμαινόμαστε τις επιδοτήσεις; Φταίει η λέσχη που, όσοι είχαν έστω και ένα μικρό πόστο στη Δημόσια Διοίκηση θησαύρισαν με τα φακελάκια; Ποιος φταίει που έχουμε τόσο διαβρωμένη διοργάνωση στο ποδόσφαιρο και το διοικούν μαφιόζοι; Ποιος φταίει που οι συνδικαλιστές αμείβονταν τόσο αδρά; Ποιος φταίει για τα φακελάκια στους γιατρούς; Ποιος φταίει για τα φροντιστήρια; Η λέσχη... Μπίλντεμπεργκ φταίει για όλα αυτά; Φταίνε οι Εβραίοι που ο Σαμαράς δεν τα βρήκε με τον Τσίπρα για να φτιάξουν κυβέρνηση; Φταίνε οι... εξωγήινοι που το μεγαλύτερο διακύβευμα αυτών των εκλογών είναι και πάλι η διατήρηση των αργομισθιών, του παρασιτισμού και της γραφειοκρατίας;

Όχι βέβαια. Αυτό που μας φταίει είναι το ξερό μας το κεφάλι. Αυτό που μας φταίει είναι ότι ελάχιστοι από μας αναλαμβάνουμε την ευθύνη για ό,τι συμβαίνει γύρω μας. Για όλα φταίνε πάντα "οι άλλοι", είτε είναι ο γείτονας, είτε είναι το αντίπαλο κόμμα, είτε είναι τα σκοτεινά μυαλά της λέσχης Μπίλντεμπεργκ είτε είναι ακόμη και ο... πρόεδρος Νίξον!

Αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το 1940, καθόλου μυστικά και απόκρυφα, αλλά αντίθετα, ολοφάνερα και απροκάλυπτα, η Ιταλία επιτέθηκε πάνοπλη στην Ελλάδα και δεν κατόρθωσε τίποτα. Χιλιάδες χρόνια τώρα, όσα μυστικά ή φανερά σχέδια και αν κάνουν για την εξόντωση της φυλής, του έθνους, της χώρας, όπως θέλετε πείτε το, εμείς –εκεί– αντιστεκόμαστε,  βρίσκουμε πάντα τον τρόπο κι επιβιώνουμε, σε πείσμα των καιρών και της Ιστορίας.

Σε όλες αυτές τις περιπτώσεις το κοινό μυστικό ήταν η ενότητα. Η προσωπική εμπλοκή. Όχι το βγάλσιμο της ουράς μας απέξω. Όχι η αποχαύνωση μπροστά στο χαζοκούτι κι τ "άσε τον κόσμο να καίγεται".

Την παραπάνω Κυριακή ανοίγεται στον καθένα μας "πεδίον δόξης λαμπρόν", για να κρατήσει αυτή την υπεύθυνη στάση που απαιτείται.

Δεν έχει σημασία η επιλογή. Σημασία έχει να γίνει με περίσκεψη. Και τότε το αποτέλεσμα θα είναι το καλύτερο δυνατό, όποιο κι αν είναι και σ' όποιον κι αν αρέσει!