Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

ev media-logo

Ποιους ευχαρίστησε για την νίκη του ο βουλευτής Ευρυτανίας κ. Κοντογεώργος

Ο Κώστας Κοντογεώργος, σε δήλωσή του από τα γραφεία της ΝΟΔΕ, δεν ξέχασε να ευχαριστήσει και πάλι του πολίτες  του νομού, αλλά και τους συνεργάτες του.

euxaristies kontogeorgos

{module Google διαφημίσεων κειμένου, 468x60}Δήλωσε: “... για άλλη μια φορά να ευχαριστήσουμε εμείς εδώ στη Νέα Δημοκρατία όλους τους Ευρυτάνες για την μεγάλη εμπιστοσύνη που έδειξαν στην παράταξή μας, στους υποψηφίους και εμένα προσωπικά.

Να ευχαριστήσω τους συνυποψηφίους μου, τον Χρήστο Δημητρόπουλο, τον Βασίλη Βλάχο σε αυτή την εκλογή, όπως τον Χρήστο Αρμάγο και τον Φώτη Κουλαρμάνη στην προηγούμενη εκλογή.

Να ευχαριστήσω όλους του συνεργάτες μας και στη Νομαρχιακή Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας και στα προσωπικά μας γραφεία που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, μα πάνω από όλα για άλλη μια φορά κάθε πολίτη της Ευρυτανίας ξεχωριστά για τη μεγάλη ευθύνη που μας ανέθεσαν.

Δηλώνουμε ότι θα φανούμε αντάξιοι στην εμπιστοσύνη τους, καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια για το κοινό συμφέρον του τόπου και το σύνολο των Ευρυτάνων. Για εμάς η μάχη τώρα αρχίζει.”