Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

ev media-logo

“Ήταν το αφεντικό μου”. Για ποιον υπουργό της νέα κυβέρνησης το είπε αυτό, ο δήμαρχος Καρπενησίου κ. Κώστας Μπακογιάννης;

xantzidakis-ekloges1

Την προηγούμενη εβδομάδα και στα πλαίσια της προεκλογικής περιοδείας στελεχών της Νέας Δημοκρατίας ο σημερινός υπουργός Ανάπτυξης, κ. Κωστής Χατζηδάκης (διαβάστε εδώ για την επίσκεψη του), συναντήθηκε με τον δήμαρχο Καρπενησίου Κώστα Μπακογιάννη.

Οι δυο του γνωρίζονται από παλιά.
Καταρχάς ο Κωστής Χατζηδάκης αποτέλεσε στενός συνεργάτης της Ντόρας Μπακογιάννη πριν χρόνια. Την ίδια εποχή ο Κώστας Μπακογιάννης απασχολούταν στο γραφείο της Ντόρας, όταν διευθυντής του γραφείου της ήταν ο Κωστής Χατζηδάκης.

 

«Αφεντικό» του Μπακογιάννη όμως ο Κωστής Χατζηδάκης, ήταν όταν ο σημερινός υπουργός ήταν ευρωβουλευτής και ο Κώστας Μπακογιάννης ήταν στενός συνεργάτης του στο γραφείο του στις Βρυξέλες με εξαρτημένη σχέση εργασίας

Στην πρόσφατη συνάντησή τους στο Καρπενήσι, ο δήμαρχος Καρπενησίου παρουσία και του σημερινού βουλευτή Ευρυτανίας κ. Κώστα Κοντογεώργο, αποκάλεσε τον Κωστή Χατζηδάκη “αφεντικό”, λόγω της σχέσης που είχαν απο τις Βρυξέλες.