Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

ev media-logo

  • Ρεκόρ συμμετοχών για την ΑΛΑΚ στον αγώνα Drift του Λουτρακίου

  • Το Σάββατο (24/10) η νέα πεζοπορία του ΕΟΣ Καρπενησίου

  • Πεζοπορία και ποδηλασία με σύμμαχο τον καιρό, για τον Πεζοπορικό Σύλλογο Καρπενησίου

  • Κύπελλο Ελλάδας: Ταξίδι στην Άρτα για την Ποταμιά

  • Ιδανικός τόπος το Καρπενήσι για τρέξιμο βουνού. Η ευρυτανικής καταγωγής αθλήτρια Ζωή Σταμούλη στα Ε.Ν. (ΦΩΤΟ)

  • (ΦΩΤΟ) Πρωταγωνιστές και στη Χίο οι οδηγοί της ΑΛΑΚ - Θέσεις στο βάθρο, πρωτιά για Ράπτη

Πρωτιές για τον Γιάννη Αντωνίου

eos 481_

Απόλυτα ικανοποιημένος επέστρεψε από τους αγώνες χιονοδρομίας στους οποίους έλαβε μέρος ο 16χρονος Γιάννης Αντωνίου.

Ο Γιάννης Αντωνίου, αθλητής του ΕΟΣ Καρπενησίου, που προπονείται με την ομάδα ski racing.gr, συμμετείχε την περασμένη εβδομάδα σε δύο αγώνες χιονοδρομίας. Συγκεκριμένα, στις 26 και 27 Ιανουαρίου βρισκόταν στον Μπόροβετς της Βουλγαρίας, συμμετέχοντας στην κατηγορία γιγαντιαίο σλάλομ αντρών (GS), όπου δυστυχώς είχε μια πτώση -η οποία του στέρησε τη δυνατότητα να συνεχίσει- και στο σλάλομ αντρών (Sl), όπου αναδείχτηκε 10ος στη γενική κατάταξη. Επίσης, στις 28-29 Ιανουαρίου βρέθηκε στο Ελατοχώρι Πιερίας, όπου σε δύο αγωνίσματα κατηγορίας αντρών τερμάτισε ισάριθμες φορές πρώτος. Να επισημάνουμε ακόμα πως οι αγώνες σε Μπόροβετς και Ελατοχώρι ήταν διεθνείς, ενώ αυτοί στο χιονοδρομικό Πιερίας ήταν και προκριματικοί για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, αλλά και αγώνες κυπέλλου.

Η σειρά όμως των αγώνων για τον νεαρό Αντωνίου άρχισε από την Ιταλία και συγκεκριμένα από το Pfelders (6-9/12, αγώνες εφήβων, γιγαντιαίου σλάλομ και σλάλομ). Ακολούθησαν το Κλάουσμπεργκ (16/12, σλάλομ, κατηγορία αντρών), το Selva Val Gardena (14/1, σλάλομ, εφήβων), το Pozza di Fassa (15/1, γιγαντιαίο σλάλομ, εφήβων) και το Alleghe (21,22/1, γιγαντιαίο σλάλομ, εφήβων) επίσης στη γείτονα χώρα που ήταν ο τελευταίος σταθμός πριν τη Βουλγαρία και το Μπόροβετς.

Η ξεκούραση πλέον είναι απαραίτητη για τον Γιάννη, αφού ακολουθούν διεθνείς αγώνες αντρών, προκριματικοί για το πανελλήνιο, αλλά και αγώνες κυπέλλου στις 18 και 19 Φεβρουαρίου και μάλιστα …εντός έδρας, στο Βελούχι.