Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

ev media-logo

Σκληρή απάντηση Τάτση στις καταγγελίες Φουρλίγκα

“Θα απευθυνθώ στην δικαιοσύνη για να διαλευκανθεί η υπόθεση”

tastsis

Σε ανακοίνωσή του ο δήμαρχος Αγράφων, Δημήτρης Τάτσης, με σκληρό ύφος απαντά στην ενέργεια της Κλεάνθη Φουρλίγκα να καταγγείλει ζητήματα, τα οποία ο ίδιος θεωρεί "εσωτερικά" και αφήνει να εννοηθεί ότι η όλη καταγγελία ήταν ένα συντονισμένο παιχνίδι εις βάρος του δήμου για να "αναστήσει φαντάσματα του παρελθόντος", όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, υπονοώντας έτσι τη "συμπτωματική" επανεμφάνιση, με συγχαρητήρια, μάλιστα, δήλωση προς την κα Φουρλίγκα, του πρώην βουλευτή Ευρυτανίας κ. Δημοσθένη Τσιαμάκη, του οποίου το όνομα "έπαιζε", μέχρι τελευταία στιγμή, για δήμαρχος Αγράφων, μέχρι τελικά να παραιτηθεί.{div float:right}{module Google (Τετράγωνο 300χ250 κειμενο)}{/div}

Στην ανακοίνωσή του αναφέρει:
Σχετικά με τις καταγγελίες που δημοσιεύτηκαν στον τοπικό τύπο την προηγούμενη εβδομάδα ως Δήμαρχος Αγράφων έχω να διευκρινίσω το εξής:

Έγινε περίτρανα γνωστό σε όλους τους Ευρυτάνες ποιοι κρύβονται πίσω από αυτές και ποιος ήταν ο σκοπός τους. Φυσικά δεν ήταν άλλος από το να αναστήσουν φαντάσματα του παρελθόντος για μελλοντικές τους φιλοδοξίες.

Επειδή όμως οι καταγγελίες δεν ακολούθησαν την εσωτερική ιεράρχηση, ως όφειλε, ξεκινώντας από το Δημοτικό Συμβούλιο, το ανώτατο όργανο του Δήμου μας και στην συνέχεια να προσφύγουν στις αρμόδιες υπηρεσίες που προΐστανται σε αυτόν.

Διαφαίνεται καθαρά ότι ο σκοπός τους ήταν απλώς και μόνο να κωλυσιεργήσουν την λειτουργία του Δήμου μας όπως την εξόφληση οικονομικών εκκρεμοτήτων σε Δημότες.

Εμείς σεβόμενοι την λειτουργία των αρμόδιων υπηρεσιών προς τις οποίες απευθύνονται οι καταγγελίες και θέλοντας να τις αφήσουμε ανεπηρέαστες,  θα περιμένουμε πρώτα τις αποφάσεις τους τις οποίες και θα σεβαστούμε απόλυτα.

Στην συνέχεια, οι ενέργειες μας θα είναι αυτές που απαιτούνται για την πλήρη αποκατάσταση της αλήθειας της τιμής και της υπόληψης που διέπει εμένα προσωπικά τα υπόλοιπα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής και του Δημοτικού Συμβουλίου , το προσωπικό του Δήμου αλλά και το κοινό αίσθημα των Δημοτών μας.

Υποσχόμαστε στους Δημότες μας αλλά και σε ολόκληρο τον Ευρυτανικό λαό ότι θα εξαντλήσουμε κάθε μέσο ένδικο και μη για να διαλευκανθεί πλήρως η υπόθεση αυτή.

Ο Δήμαρχος
Τάτσης Δημήτριος

------------------

Διαβάστε σε λίγο. Και νέες καταγγελίες για τον Δήμο Αγράφων απο άλλον Δημοτικό Σύμβουλο.