Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

ev media-logo

  • Ρεκόρ συμμετοχών για την ΑΛΑΚ στον αγώνα Drift του Λουτρακίου

  • Το Σάββατο (24/10) η νέα πεζοπορία του ΕΟΣ Καρπενησίου

  • Πεζοπορία και ποδηλασία με σύμμαχο τον καιρό, για τον Πεζοπορικό Σύλλογο Καρπενησίου

  • Κύπελλο Ελλάδας: Ταξίδι στην Άρτα για την Ποταμιά

  • Ιδανικός τόπος το Καρπενήσι για τρέξιμο βουνού. Η ευρυτανικής καταγωγής αθλήτρια Ζωή Σταμούλη στα Ε.Ν. (ΦΩΤΟ)

  • (ΦΩΤΟ) Πρωταγωνιστές και στη Χίο οι οδηγοί της ΑΛΑΚ - Θέσεις στο βάθρο, πρωτιά για Ράπτη

Τυφώνας ο ΑΠΟΚ σκόρπισε με 8-0 τα Καμένα Βούρλα

apok kamena_1

Με καταπληκτική εμφάνιση και απόλυτη υπεροχή σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης ο ΑΠΟΚ διέλυσε τα Καμένα Βούλα με το εκκωφαντικό 8-0, πετυχαίνοντας έτσι την πιο ευρεία νίκη του στην κατηγορία!! Η αναμέτρηση διεξήχθη στο Εθνικό στάδιο Καρπενησίου την Κυριακή 29 Ιανουαρίου (15.00) στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής του 4ου Ομίλου στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα.

Συνθέσεις ομάδων
ΑΠΟΚ (Σερμπέσης Παύλος): Ρεσίτης, Πασσάς, Συγκελόπουλος (46΄ Γενιτσαρόπουλος Κ.), Πολυτσέρης (46΄ Κουτσουπιάς), Ζαλοκώστας, Ζαραβέλης, Ντουφεκιάς, Κατσαδούρος (64΄ Φλωράκης), Κουρλός, Μπακαλίδης, Γεωργακόπουλος.
Καμένα Βούρλα (Συρογιάννης Γιάννης): Λιόλιος, Θεοδοσόπουλος (66΄ Καραγεώργος), Τσίντζας, Κυριλής, Τόλιας, Λέσσης, Τσάρας (46΄ Θανασιάς), Γουργιώτης, Ασπιώτης, Αντωνιάδης, Καλύβας (46΄ Παπαευθυμίου).
* Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μίσσας Δημήτρης με βοηθούς τους Κριαρά Απόστολο και Λέρα Μάριο (Σύνδεσμος Καρδίτσας). Παρατηρητής αγώνα: Παύλου Παναγιώτης (ΕΠΣ Φωκίδας).

 

Ανώτερος σε όλους τομείς ο ΑΠΟΚ και παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο κατά διαστήματα, επιβλήθηκε εύκολα -σε ένα από τα καλύτερα του παιχνίδια- των Κα(η)μένων Βούρλων, τα οποία πέρασαν ένα δύσκολο απόγευμα.
1ο ημίχρονο: Στο 6΄, σε σέντρα του Γεωργακόπουλου από τα αριστερά, ο Μπακαλίδης δεν μπόρεσε από θέση βολής να νικήσει τον αντίπαλο πορτιέρο, που απέκρουσε με τα πόδια.
Στο 8΄, άουτ πέρασε η κεφαλιά του Κουρλού σε σέντρα του Συγκελόπουλου από τα αριστερά, όμως στο 10΄, ο Γεωργακόπουλος με σέντρα-σουτ από τα αριστερά άνοιξε το σκορ, χωρίς να βρει τη μπάλα ο Ντουφεκιάς που πετάχτηκε στην πορεία της (1-0). Πέναλτι σε μαρκάρισμα του Ζαλοκώστα στον Αντωνιάδη ζήτησαν οι φιλοξενούμενοι στο 13ο λεπτό. Στο 18΄, ο Κουρλός, αφού πέρασε τον Λιόλιο που επιχείρησε έξοδο, πάσαρε στον Μπακαλίδη, ο οποίος προ κενής εστίας έκανε εύκολα το 2-0. Πάνω στη γραμμή σταμάτησαν οι αμυνόμενοι την κεφαλιά του Μπακαλίδη στο 23ο λεπτό, όμως στο 28ο, ο Γεωργακόπουλος, μετά από ατομική ενέργεια που επιχείρησε από τα αριστερά, με σουτ μέσα από την περιοχή σημείωσε το 3-0. Στο 32΄, ο Ρεσίτης δεν είχε πρόβλημα να μαζέψει το σουτ του Γουργιώτη μετά την πάσα του Καλύβα, ενώ σε κόρνερ πέρασε αυτό του Αντωνιάδη στο 35΄, που βρήκε σε σώμα αμυνομένου. Στο 36΄, μετά από ωραία ατομική ενέργεια και παράλληλη πάσα του Κουρλού στον Γεωργακόπουλο, ο τελευταίος με πλασέ στο δεύτερο δοκάρι «έγραψε» το 4-0.

apok-kamena


Στο επόμενο κιόλας λεπτό, ο Κουρλός -και πάλι σε ρόλο δημιουργού- σέντραρε για τον Μπακαλίδη, ο οποίος από κοντινή απόσταση έκλεισε το ημίχρονο στο 5-0!!
2ο ημίχρονο: Στο 61΄, ο Γεωργακόπουλος σέντραρε από τα αριστερά για τον Κατσαδούρο, ο οποίος με σουτ, το οποίο βρήκε και σε αμυντικό, και πήρε ύψος, έκανε το 6-0, ενώ το 7-0 πέτυχε ο Κουρλός σε κενή εστία στο 73΄, μετά από ασσίστ του Γεωργακόπουλου.
Στο 81΄, οι ρόλοι αντιστράφηκαν, καθώς ο Κουρλός, που πήρε τη μπάλα μετά από λάθος του Λιόλιου, «σέρβιρε» έτοιμο γκολ στον Γεωργακόπουλο, για το τελικό 8-0!! Μόλις πάνω από τα δοκάρια σε κόρνερ (βρήκε σε σώματα) πέρασε το σουτ του Μπακαλίδη στο 90΄, ύστερα από «στρώσιμο» σε φάουλ του Γεωργακόπουλου.

apok kamena_2

 

Το φιλμ του αγώνα
* Γκολ: (10΄) 1-0 Γεωργακόπουλος, (18΄) 2-0 Μπακαλίδης, (28΄) 3-0 Γεωργακόπουλος, (36΄) 4-0 Γεωργακόπουλος, (37΄) 5-0 Μπακαλίδης, (61΄) 6-0 Κατσαδούρος, (73΄) 7-0 Κουρλός, (81΄) 8-0 Γεωργακόπουλος.
* Διακριθέντες ΑΠΟΚ: Γεωργακόπουλος, Κουρλός, Μπακαλίδης, Κατσαδούρος. * Διακριθέντες Καμένων Βούρλων:--.

 

apok kosmos

Στο… παρασκήνιο
* Με ίδια 11αδα που αγωνίστηκε και εναντίον του Πύρασου αγωνίστηκε ο ΑΠΟΚ, έχοντας πιο επιθετικούς προσανατολισμούς.
* Με το χειρότερο τόπο έκανε ντεμπούτο στον πάγκο των φιλοξενούμενων ο Συρογιάννης (τρίτος προπονητής για τα Καμένα Βούρλα την τρέχουσα περίοδο).
* Τέσσερα γκολ πέτυχε ο Γεωργακόπουλος και είναι ο πρώτος ποδοσφαιριστής από ολόκληρο τον όμιλο που το πετυχαίνει.
* Τρία γκολ είχε υποσχεθεί πριν τον αγώνα ο Μπακαλίδης, αλλά και τα δύο που σημείωσε δε χάλασαν κανέναν!!

apok kamena_3


* Η πλευρά των φιλοξενούμενων ζήτησε από τους γηπεδούχους να σταματήσουν στα τέσσερα τέρματα. Το κοντέρ πάντως «έγραψε» οκτώ και μαζί με τα επτά στο φιλικό προετοιμασίας…. δεκαπέντε!! 
* Κανένας ποδοσφαιριστής δεν παρατηρήθηκε με κάρτα από τον διαιτητή του αγώνα.
* Δυσαρεστημένος από το ενδιαφέρον του κόσμου είναι ο προπονητής του ΑΠΟΚ και ευχαριστημένος από τη βαθμολογική θέση της ομάδας, που την βρίσκει πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού.

apok kamena_4

 

Δηλώσεις
Παύλος Σερμπέσης
(προπονητής ΑΠΟΚ)
«Σήμερα (σ.σ. Κυριακή) η ομάδα μου έπαιξε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της στο πρώτο γύρο. Είμαστε στην ευχάριστη θέση, μετά από τα αποτελέσματα του ομίλου μας, να βλέπουμε τον ΑΠΟΚ πάνω από την γραμμή του υποβιβασμού, όπου και εύχομαι να παραμείνει μέχρι το τέλος.
Δεν μπορεί να γίνει σύγκριση στο παιχνίδι με τα Καμένα Βούρλα, γιατί ήδη από το πρώτο ημίχρονο προηγούμασταν με 5-0. Αυτό έδωσε ελευθερία κινήσεων στους ποδοσφαιριστές μου να κάνουν κάποια πράγματα τα οποία έπρεπε να τα βγάλουνε σε παιχνίδι, που δεν είχε τόσο μεγάλο άγχος.
Νομίζω ότι πρέπει η ομάδα μας τώρα να στηριχτεί περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Ειδικά στο επόμενο παιχνίδι -που έχουμε- με τον Πυργετό η παρουσία του κόσμου πρέπει να είναι τέτοια, ώστε να μας βοηθήσει να μπορέσουμε να πάρουμε τη νίκη, που θα μας σταθεροποιήσει στην 6αδα του ομίλου.»