Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

ev media-logo

"Καλοκαίρι ξανά" με τους Ασορτί και τους 7+

Με μελωδίες και ήχους από το ελληνικό και ξένο ποπ-ροκ μουσικό στερέωμα γέμισε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου 28 Ιουλίου, η κεντρική πλατεία Καρπενησίου.

asorti-sevenplus

Ασορτί & 7+ επί σκηνής

Αφορμή, η μουσική παράσταση που πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια των Γιορτών Δάσους, με πρωταγωνιστές τη μπάντα «Ασορτί» και τους… δικούς μας «Seven Plus» (7+).

Τη συναυλία «άνοιξαν» λίγο μετά τις 9.30 το βράδυ οι Seven Plus, παρουσιάζοντας για ακόμα μία φορά στο -γνώριμο γι αυτούς πλέον- κοινό του Καρπενησίου διασκευασμένα κομμάτια του αγγλόφωνου ροκ κυρίως μουσικού στερεώματος. Τη σκυτάλη παρέλαβαν οι Ασορτί, η μπάντα που δημιουργήθηκε τον χειμώνα του 2006, σε μια παραλλαγή του ονόματος της προηγούμενης κοινής μουσικής παρέας των τριών από τα έξι μέλη του σχήματος που λεγόταν «Άσωτοι».

Με άκρως καλοκαιρινή και “funky” διάθεση, οι Asorti προσέφεραν στο κοινό ένα όμορφο μουσικό ταξίδι, τόσο μέσα από ενδιαφέρουσες διασκευές γνωστών κομματιών (από Φοίβο Δεληβοριά μέχρι Πυξ Λαξ), όσο και με τραγούδια από την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Κρύψε τον έρωτα σου», η οποία κυκλοφόρησε τον Μάιο του 2009 και περιλαμβάνει 11 συνολικά κομμάτια (Καλοκαίρι ξανά, Ποιοι σ’ αγαπάνε κ.α.). Ντυμένοι… ασορτί, παρέσυραν στους χαλαρούς τους ρυθμούς το κοινό που είχε πιάσει από νωρίς θέση στην κεντρική πλατεία της πόλης.

{div float:right}{module Google (Τετράγωνο 300χ250 κειμενο)}{/div}

Η συναυλία ολοκληρώθηκε με μια ενδιαφέρουσα, αυτοσχέδια σχεδόν, συνεργασία των δύο συγκροτημάτων επί σκηνής, αποδεικνύοντας με τον πλέον εμφανή τρόπο το πως η μουσική ενώνει και μετατρέπει το φαινομενικά αταίριαστο σε …αρμονικό.

Να σημειώσουμε πως η παράσταση των Ασορτί στο Καρπενήσι έγινε στα πλαίσια της καλοκαιρινής περιοδείας που πραγματοποιεί η μπάντα ανά την Ελλάδα.

*Οι Seven Plus εμφανίστηκαν με την εξής …σύνθεση: η Μαρία Κατή ήταν στα φωνητικά, ο Φώτης Σουλιώτης στα φωνητικά και τα πλήκτρα, ο Λουκάς Τσουροπλής και ο Θανάσης Σουλιώτης στο μπάσο, ο Κώστας Παρούτσας στην κιθάρα, ο Παντελής Τάκης στα ντραμς και ο Κωνσταντίνος Σαπούνης στην κιθάρα.

asorti-seven plus