Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

ev media-logo

  • Ρεκόρ συμμετοχών για την ΑΛΑΚ στον αγώνα Drift του Λουτρακίου

  • Το Σάββατο (24/10) η νέα πεζοπορία του ΕΟΣ Καρπενησίου

  • Πεζοπορία και ποδηλασία με σύμμαχο τον καιρό, για τον Πεζοπορικό Σύλλογο Καρπενησίου

  • Κύπελλο Ελλάδας: Ταξίδι στην Άρτα για την Ποταμιά

  • Ιδανικός τόπος το Καρπενήσι για τρέξιμο βουνού. Η ευρυτανικής καταγωγής αθλήτρια Ζωή Σταμούλη στα Ε.Ν. (ΦΩΤΟ)

  • (ΦΩΤΟ) Πρωταγωνιστές και στη Χίο οι οδηγοί της ΑΛΑΚ - Θέσεις στο βάθρο, πρωτιά για Ράπτη

Ορίσθηκαν οι ημερομηνίες διεξαγωγής των δυο ημιτελικών ΕΠΣ Ευρυτανίας

apok kupello

* Ορίσθηκαν οι ημερομηνίες διεξαγωγής των δυο ημιτελικών κυπέλλου ΕΠΣ Ευρυτανίας. Συγκεκριμένα ο ΑΠΟΚ στις 15 Φεβρουαρίου (14.30) θα υποδεχτεί την Κρέντη στο Εθνικό Στάδιο Καρπενησίου την Κρέντη, ενώ μια εβδομάδα μετά (22/2, 14.30) τα Άγραφα θα κοντραριστούν με την Μυρίκη για μια θέση στον τελικό. Να επισημάνουμε ότι ο δεύτερος ημιτελικός (Άγραφα-Μυρίκη) είχε ορισθεί αρχικά για τις 8 Φεβρουαρίου, αλλά μετατέθηκε δυο εβδομάδες μετά, επειδή την ίδια ημέρα οι Μικτές ομάδες Ευρυτανίας αντιμετωπίζουν τις αντίστοιχες της Φθιώτιδας στη Λαμία. Βεβαία, πως ο ένας αγώνας συνδέεται με τον άλλο αποτελεί ένα ερωτηματικό...!!
* Άγραφα και Αίολος κινήθηκαν στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου για την απόκτηση ενός τερματοφύλακα. Αυτό όμως που αλιεύσαμε είναι πως προσπάθησαν να αποκτήσουν τον ίδιο ποδοσφαιριστή: τον 32χρονο Βάιο Αλεξανδρή, του Αγρότη Λιανοκλαδίου!! 
Ο προπονητής της Ακαδημία Ηρακλής (Α1 ΕΠΣ Φθιώτιδας) Κώστας Τσαπρασλής τον ρώτησε αν ενδιαφέρεται να παίξει στο Καρπενήσι και έλαβε αρνητική απάντηση.
Ο Αλεξαδρής δεν ήξερε ποιος σύλλογος ενδιαφερόταν να τον αποκτήσει, όμως και πάλι η απάντησή του θα ήταν η ίδια, αφού λύθηκε το οικονομικό ζήτημα που είχε προκύψει με την ομάδα του και κατ’ επέκταση δεν είχε κανένα λόγο να αποχωρήσει. Επίσης, αν κα δεν έχει θέση βασικού στον Αγρότη δε ήθελε να αφήσει ξεκρέμαστη την ομάδα και ιδιαίτερα  από τη στιγμή που οι όποιες συζητήσεις έγιναν λίγο πριν εκπνεύσει η μεταγραφική περίοδος.

* Αναβλήθηκαν για δεύτερη φορά οι αγώνες των Μικτών ομάδων Παίδων και Νέων Φθιώτιδας-Ευρυτανίας, που ήταν να διεξαχθούν σήμερα Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου στη Λαμία (13.00 και 15.00 αντίστοιχα).
Θυμίζουμε ότι τα παιχνίδια είχαν, αρχικά, οριστεί να πραγματοποιηθούν τη 1 Φεβρουαρίου, όμως (και στις δύο ημερομηνίες) ο χιονιάς και η κακοκαιρία που είχαν πλήξει (και) την Ευρυτανία, οδήγησε την ΕΠΣ Ευρυτανίας να ζητήσει, εγγράφως, την αναβολή του αγώνα. Πλέον, η ΕΠΟ θα ορίσει νέες ημερομηνίες διεξαγωγής του αγώνα.
* Με 50 ευρώ πρόστιμο και 10 ημέρες μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους τιμωρήθηκε ο Πρόεδρος της Δυτικής Φραγκίστας Κολοκύθας Αντώνης.
Αυτό είναι το τελευταίο, προφανώς, που ενδιαφέρει την κεφαλή των νεοφώτιστων, καθώς τα όσα θλιβερά έγιναν κατά τη διάρκεια και μετά τη λήξη του αγώνα  με τα Άγραφα δίνουν δικαστική συνέχεια στο θέμα!! Αναμένουμε τις εξελίξεις.