Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

ev media-logo

ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ. Διήμερο ξεφάντωμα στο Καραμέτ

Το γλέντι των κυνηγών φαίνεται πως καθιερώνεται, καθώς μετά την περσινή επιτυχημένη διεξαγωγή του, ο Κυνηγετικός Σύλλογος Καρπενησίου διοργάνωσε, το περασμένο Σάββατο 1η και Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου, τη δεύτερη κατά σειρά «Γιορτή Κυνηγού»

kinigoi2012

Σε μια… γνώριμη πλέον τοποθεσία, στη θέση «Καραμέτ», στον δρόμο που οδηγεί στο χωριό Στένωμα, άνθρωποι κάθε ηλικίας, κυνηγοί και μη, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Κυνηγητικού Συλλόγου και επέλεξαν να διασκεδάσουν με παραδοσιακή μουσική, χορό, φαγητό και ποτό.

Το διήμερο κυνηγετικό γλέντι ξεκίνησε το βράδυ του Σαββάτου, με ένα πρωτότυπο νυχτερινό πάρτι στο Καραμέτ, παρέα με μουσική που επιμελούνταν ντι-τζέι και άφθονο ποτό, ενώ αξίζει να σημειώσουμε πως υπήρξαν και ορισμένοι… τολμηροί που αψήφησαν την ψύχρα και έστησαν τη σκηνή τους στον χώρο.

Το «κύριο μέρος» όμως της Γιορτής Κυνηγού ήταν προγραμματισμένο για την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου· σε ένα φυσικό περιβάλλον γνήσιας ευρυτανικής ομορφιάς, κάτω από τον ίσκιο των ελάτων και δίπλα από τα τρεχούμενα νερά, στήθηκε ένα μεγάλο ημερήσιο πανηγύρι…

Η ζωντανή παραδοσιακή ορχήστρα έδινε από νωρίς τον παλμό, το αλκοόλ και τα ψητά ακολουθούσαν… κατά πόδας κι έτσι το κέφι δεν άργησε να ανέβει και να στηθεί ο χορός!

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι το γλέντι κράτησε μέχρι τα… μεσάνυχτα της Κυριακής, προτού οι κυνηγοί ανανεώσουν το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά. Ο πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Καρπενησίου κ. Θανάσης Γιαννισιώτης, σε επικοινωνία που είχαν τα «Ευρυτανικά Νέα» μαζί του, μας εξέφρασε την ικανοποίηση του για τη 2η Γιορτή Κυνηγού και ευχαρίστησε όλους όσοι έδωσαν το «παρών» στο διήμερο γλέντι.

Τέλος, να σημειώσουμε ότι ο Κυνηγετικός Σύλλογος ανέλαβε τον καθαρισμό του χώρου στο Καραμέτ την επομένη του γλεντιού, Δευτέρα 3 Σεπτέμβρη.