Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

ev media-logo

Ανοιχτή ευχαριστήρια επιστολή του Συλλόγου Απανταχού Προυσιωτών «Παναγία Προυσιώτισσα»

prousos plateia

Αξιότιμε κ. Δήμαρχε, αξιότιμοι κ.κ. Δημοτικοί Σύμβουλοι και εργαζόμενοι του Δήμου Καρπενησίου.

Αγαπητοί Προυσιώτες και Προυσιώτισες - φίλες & φίλοι του χωριού μας.

Την Πέμπτη 23/08/2012, ανήμερα της γιορτής της Παναγίας της Προυσιώτισσας, ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία, ο κύκλος των θερινών δρώμενων στο χωριό μας, κατά την διάρκεια των οποίων πραγματοποιήθηκαν πολιτιστικές εκδηλώσεις, έκθεση βιβλίου, βραδιά αφήγησης, ομιλία - αναφορά στην πυρπόληση του Μοναστηριού, διαγωνισμός παιδικής ζωγραφικής, αγώνες τάβλι και ping pong, με τελευταίο, το καθιερωμένο πια, πανηγύρι στην πλατεία του χωριού μας.

Δεδομένου ότι ο Δήμος για ακόμη μια φορά στάθηκε δίπλα μας με την οικονομική κάλυψη του κόστους της ορχήστρας για την πραγματοποίηση του πανηγυριού και συνέβαλε έτσι, στην δημιουργία μιας πολύ όμορφης βραδιάς, όπου υπήρξε θερμή και μεγάλη συμμετοχή των χωριανών μας και όχι μόνο.

Ως εκ τούτου, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε ανοιχτά για την αμέριστη αρωγή, θεωρώντας ότι αποδεδειγμένα η επιτυχία κάθε προσπάθειας είναι άρρηκτα συνδεμένη με την ομαδικότητα και την καλή συνεργασία.

Με την ευκαιρία, θα θέλαμε να κάνουμε μια ιδιαίτερη μνεία στο πολύ καλό συγκρότημα μουσικών το οποίο είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε κατά την διάρκεια του πανηγυριού.Παιδιά δικά μας -συντοπίτες μας,με επικεφαλής τον κ. Παύλο Παπανικολάου, με τις πολύ ωραίες ερμηνείες τους, έδωσαν ρυθμό και κέφι και συνέβαλαν στο να πραγματοποιηθεί ένα ωραίο και  παραδοσιακό γλέντι.

Δεν λησμονούμε τέλος να ευχαριστήσουμε όλους τους συντοπίτες, τους φίλους και τους επισκέπτες του Προυσού για την συμμετοχή τους.

Χωρίς την παρουσία όλων μας, τίποτε δεν θα ήταν εφικτό.

Οπωσδήποτε επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ στα τοπικά ΜΜΕ, που πάντοτε προβάλλουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, τις προσπάθειες και τις εκδηλώσεις του τόπου μας.

31/08/2012

Με εκτίμηση,
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ
ΠΡΟΥΣΙΩΤΩΝ
«ΠΑΝΑΓΙΑ ΠΡΟΥΣΙΩΤΙΣΣΑ»