Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

ev media-logo

Ανεξάρτητοι Έλληνες. "Γιατί κύριε Κοντογεώργο δεν υπογράψατε για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για το μνημόνιο"

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος έβαλε την πρώτη υπογραφή στην πανελλαδική εκστρατεία συλλογής υπογραφών από τους πολίτες για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για το μνημόνιο που ξεκίνησαν την Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ από την πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα.

 kammenos-panagiotis

Μετά τον πρόεδρο υπέγραψαν τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, στελέχη του Κινήματος και πολίτες! 

Η δράση αυτή φτάνει στην Ευρυτανία και καλούμε την Ευρυτάνισσα τον Ευρυτάνα να βοηθήσει, να στηρίξει και να ενδυναμώσει την πρωτοβουλία αυτή πάνω και πέρα από κόμματα παρατάξεις ιδεολογίες και ιδεοληψίες του χτες! 

Το ερώτημα είναι ένα .. «να συσταθεί εξεταστική επιτροπή για να διερευνήσει ποιοί οδήγησαν τον ελληνικό λαό στην εξαθλίωση και στα μνημόνια

ναι η όχι»?

Το Προεδρείο της συντονιστικής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, τα μέλη του και το Προεδρείο της νεολαίας Ανεξάρτητων Ελλήνων Ευρυτανίας, νέες και νέοι Ευρυτάνες, αλλά και πολίτες εθελοντές από όλη την Ευρυτανία θα προσπαθήσουν να συλλέξουν από χωριό σε χωριό, στις πλατείες, στα καφενεία, αλλά και στην πρωτεύουσα του νομού μας στο Καρπενήσι στην πλατεία τις απαραίτητες υπογραφές! 

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες ως η μόνη αντιμνημονιακή πατριωτική ελεύθερη πολιτική φωνή με πρόταση διακυβέρνησης του τόπου με  γνώμονα την σωτηρία των πολιτών, του έθνους και όχι των τοκογλύφων θα κάνει ότι είναι δυνατό για να αναδείξει τις τεράστιες ευθύνες των συγκυβερνώντων τους χτες, αλλά και του σήμερα, με την δύναμη των ίδιων των πολιτών, συμμετέχοντας στις κινηματικές διαδικασίες άμεσης δημοκρατίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων! 

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες ρωτούμε ποιοι έφεραν τον κ. Τόμσεν για να γίνει ο υπερκυβερνήτης της Ελλάδας καταλύοντας την εθνική κυριαρχία της χώρας. Τα περισσότερα κόμματα προεκλογικά, συμπεριλαμβανομένου και του  Πρωθυπουργού της συγκυβέρνησης Αντώνη Σαμαρά , υποσχέθηκαν στον ελληνικό λαό μια και μόνη εξεταστική επιτροπή. 

Τώρα στα πλαίσια συμβιβασμού της συγκάλυψης των ευθυνών, της συμφωνίας των συγκυβερνώντων να καλύψει ο ένας τα σκάνδαλα του άλλου ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και η Νέα Δημοκρατία κάνουν πίσω το ίδιο κάνει και η Δημοκρατική Αριστερά του Φώτη Κουβέλη αλλά και φυσικά το ΠΑΣΟΚ  του Βαγγέλη Βενιζέλου!

Εμείς αποστείλαμε 299 επιστολές στους βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου, πλην του Γιώργου Παπανδρέου, ζητώντας να υπογράψουν τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για το μνημόνιο.

Όπως είχαν υποσχεθεί και εξαπάτησαν τον ελληνικό λαό προεκλογικά. 

Δυστυχώς δεν συγκεντρώθηκε ο απαιτούμενος αριθμός των 60 βουλευτών όπως προβλέπεται από το Σύνταγμα και από τον κανονισμό της Βουλής κωφεύοντας και σφυρίζοντας αδιάφορα στο αίτημα των Ανεξάρτητων Ελλήνων και των 20 βουλευτών μας που υπέγραψαν υπέρ της σύστασης της εξεταστικής! 

Τώρα πια το λόγο τον έχει ο ελληνικός λαός. Αφού επιθυμούν να συνεχίσουν να εμπαίζουν τον ελληνικό λαό εντός του κτιρίου της Βουλής ο ελληνικός λαός έχει την δύναμη και θα παραπέμψει στο ειδικό δικαστήριο εκείνους που οδήγησαν τη χώρα στην εξαθλίωση τους έλληνες στην ανέχεια στην φτώχεια στην πείνα και στην εξαθλίωση και στην παράδοση της εθνικής κυριαρχίας. 

Πρέπει, από τη στιγμή που το κοινοβούλιο δεν εκπροσωπεί τη βούληση του ελληνικού λαού, να ξεκινήσουν οι διαδικασίες της άμεσης δημοκρατίας. 

Η πρώτη είναι η συλλογή των υπογραφών που θα δοθούν στον πρόεδρο της Δημοκρατίας και θα απαιτήσουμε τη σύσταση της εξεταστικής επιτροπής.» 

 

mpakolas aneksartitoiΕρωτάται ο τοπικός βουλευτής κ. Κοντογεώργος

γιατί κύριε βουλευτά δεν στηρίξατε την πρόταση εξεταστικής επιτροπής?

Δεν πρέπει να μάθει ο Ευρυτανικός λαός ποιοι και γιατί μας οδηγούν στην εξαθλίωση?

Ευρυτάνισσες, Ευρυτάνες,

επειδή ο χειμώνας που έρχεται θα είναι δύσκολος και ανηφορικός όπως οι Ανεξάρτητοι Έλληνες Ευρυτανίας και οι τοπικοί πολιτευτές του κινήματος μας σας είχαν ενημερώσει και σας είχαν προτείνει ένα διαφορετικό δρόμο, είναι η στιγμή να κάνετε αυτό που δεν έπραξε το Ελληνικό κοινοβούλιο!

Τώρα όλοι μαζί πιο αλληλέγγυοι παρά ποτέ, πιο μονιασμένοι παρά ποτέ!

Να απαιτήσετε την σύσταση εξεταστικής επιτροπής με την υπογραφή σας!

 

Ο Πρόεδρος της συντονιστικής,

Κωνσταντίνος Ι. Μπακόλας

Πολιτευτής Νομού Ευρυτανίας

Μέλος του Τομέα Κοινοβουλευτικής Ευθύνης Ανάπτυξης, Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων