Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

ev media-logo

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΑΝ.ΕΞ. ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ

ANEXARTITOI-LOGO

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες Ευρυτανίας θέλουμε να τονίσουμε με ρητό και κατηγορηματικό τρόπο πως προκαλεί αλγεινή εντύπωση η δημοσιογραφική συμπεριφορά των «Ευρυτανικών Νέων» σε σχέση με το δημοσίευμα με τίτλο «Διαβάστε την λίστα με όλα τα ονόματα των 7 πολιτικών προσώπων της Στερεάς Ελλάδας που ερευνά το ΣΔΟΕ», και την «αποκάλυψη» να έρχεται άμεσα με την ανάλογη προώθηση και φωτογραφία με το «ερωτηματικό» όταν και οι ίδιοι δηλώνετε πως αποτελεί μεταγενέστερη αναδημοσίευση  Άρθρου της διαδικτυακής εφημερίδας ”zougla.gr” η οποία και έχει ημερομηνία δημοσίευσης

Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012 15:45 .

Μέσα σε αυτή την λίστα και με αφιερωμένη την πρώτη παράγραφο του άρθρου σας εμφανίζετε το όνομα του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνου Καμένου ως ελεγχόμενου από το ΣΔΟΕ με έγγραφο, το οποίο και δεν εμφανίζετε, με αριθμό πρωτοκόλλου ΕΜΠ.2001 και όχι ΙΞΜΠ 2001 με ημερομηνία 29/08/2012 .

Την ίδια ώρα αποκλειόμενοι και φιμωμένοι κατά μεγάλο βαθμό δεν βλέπουμε αυτή την άμεση δημοσιοποίηση από την εφημερίδα σας βιώνοντας μια κατάφορη αδικία των δελτίων τύπου τα οποία και σας αποστέλλουμε όπως έχουμε χρέος ως τέταρτη κοινοβουλευτική δύναμη του τόπου για τα δρώμενα του επίσημου κομματικού οργάνου με τίτλο:

«Συντονιστική Επιτροπή Ανεξάρτητων Ελλήνων Ευρυτανίας»

Αυτή η επιλεκτική δημοσίευση πραγματικά είναι απορίας άξια και μας λυπεί βαθύτατα!

Τελευταία σας αναφορά στους Ανεξάρτητους Έλληνες Ευρυτανίας ήταν στις 20 Σεπτεμβρίου του 2012 ενώ σας έχουν αποσταλεί τα δελτία τύπου με Αρ. Πρωτ. 3&4.

Σας καλούμε να δημοσιεύσετε αυτούσια στην εφημερίδα σας καθώς και στην ηλεκτρονική της μορφή την παρούσα επιστολή με Αρ. Πρωτ. 5 προς αποκατάσταση της αδικίας που βιώνουμε, μαζί με όλα τα συνημμένα έγγραφα προς αποκατάσταση της τιμής και υπόληψης του Προέδρου μας και του κινήματος μας, με την επιστολή που λάβαμε ως απάντηση στην εξώδικη διαμαρτυρία πρόσκληση του προέδρου μας από τον ειδικό γραμματέα του ΣΔΟΕ κου Στυλιανού Στασινόπουλου, με Αρ. Πρωτ: ΕΜΠ 44 και ημερομηνία 03-10-2012, άρα μεταγενέστερη του έγγραφου που αναδημοσιεύετε, όπου ρητά αναφέρεται πως ουδεμία λίστα στην οποία αναγράφεται το όνομα του πρόεδρου δεν υπάρχει!

Να αναφέρουμε στο σημείο αυτό πως ο Πρόεδρος μας κος Πάνος Καμένος ο ίδιος στην ομιλία του στην βουλή δήλωσε ρητά και κατηγορηματικά να ελεγχθούν όλοι οι βουλευτές και όλων τα πόθεν έσχες όπως επίσης να αποφασίσουν οι συγκυβερνώντες

των προθύμων να δώσουν στην δημοσιότητα και στις αρμόδιες ελεγκτικές- δικαστικές αρχές την «Λίστα Falciani» από το να την κρατούν στα σπίτια τους!

Επειδή οι εφημερίδες στο τόπο μας, την Ευρυτανία, είναι λίγες και η πρόσβαση στην  ενημέρωση σε ένα ορεινό νομό είναι δύσκολη προς μεγαλύτερες ηλικίες και η ανάγκη για αντικειμενική δημοσιογραφία απαραίτητη σας καλούμε να πράξετε το αυτονόητο και ελπίζουμε πως η αδικία που βιώνουμε είναι λόγω αστοχίας η παράβλεψης και ουχί εκ δόλου.

Καλή συνέχεια στο λειτούργημα της απρόσκοπτης και αντικειμενικής ενημέρωσης που έχει ανάγκη ο τόπος μας πάντα επιτυχίες για την εφημερίδα σας προσβλέποντας σε μελλοντικές συνεργασίες για το καλό του τόπου μας και σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Για την συντονιστική Ευρυτανίας

Ο Πρόεδρος

Κωνσταντίνος Ι. Μπακόλας

Πολιτευτής νομού Ευρυτανίας Μέλος του κοινοβουλευτικού τομέα ευθύνης ανάπτυξης μεταφορών υποδομών& δικτύων


 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ "ΕΥΡΥΤΑΝΙΚΩΝ ΝΕΩΝ"


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΣΔΟΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΔΟΕ 

SDOE PROS_KAMENO