Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

ev media-logo

  • Ρεκόρ συμμετοχών για την ΑΛΑΚ στον αγώνα Drift του Λουτρακίου

  • Το Σάββατο (24/10) η νέα πεζοπορία του ΕΟΣ Καρπενησίου

  • Πεζοπορία και ποδηλασία με σύμμαχο τον καιρό, για τον Πεζοπορικό Σύλλογο Καρπενησίου

  • Κύπελλο Ελλάδας: Ταξίδι στην Άρτα για την Ποταμιά

  • Ιδανικός τόπος το Καρπενήσι για τρέξιμο βουνού. Η ευρυτανικής καταγωγής αθλήτρια Ζωή Σταμούλη στα Ε.Ν. (ΦΩΤΟ)

  • (ΦΩΤΟ) Πρωταγωνιστές και στη Χίο οι οδηγοί της ΑΛΑΚ - Θέσεις στο βάθρο, πρωτιά για Ράπτη

Φουλ του άσσου στην 13η ''κουτσουρεμένη'' αγωνιστική του Περιφερειακού Πρωταθλήματος

ELASSONA-APOK

Η 13η αγωνιστική στον 4ο Όμιλο του Περιφερειακού Πρωταθλήματος, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου. Και στα τέσσερα παιχνίδια που διεξήχθησαν επικράτησαν (εύκολα) οι γηπεδούχες ομάδες   (Π.Ο.Ε, Αμπελωνιακός,  Πυργετός και Πύρασος), ενώ σημειώθηκαν 20 γκολ. 

Αμπελωνιακός - Καμένα Βούρλα 6 - 0
Τα Καμένα Βούρλα διασύρθηκαν σε για μια ακόμα φορά, καθώς ηττήθηκαν με 6-0 από τον Αμπελωνιακό. Τα γκολ των νικητών, που είχαν μεγάλο πρωταγωνιστή τον Φτίκα που πέτυχε χατ τρικ σημείωσαν  οι: Κακαβίτσης (10΄, 37΄), Ρόκα (13΄) και Φτίκας (17΄, 53΄, 68΄).
* Το πρώτο του γκολ πέτυχε ο Ρόκα, ενώ την πρώτη του εμφάνιση έκανε ο Βούκιας.
Αμπελωνιακός (Παραφέστας Τ.): Παπαδόπουλος, Ρόκα, Τζιαρτζιάνης (61΄ Κωτούλας), Μπουρουτζίκας, Γκόλτσιος, Μπίκος (69΄ Βούκιας), Κούρο, Κυριάκος, Κακαβίτσης (55΄ Συκιώτης) Χατζηλιόντας, Φτίκας.
Καμένα Βούρλα (Συρογιάννης Ιωάν.): Λιόλιος, Θεοδοσόπουλος (66΄ Μπατσογιάννης), Κυριλής, Χουλιάρας, Μαραζόπουλος (77΄ Θανασιάς), Τσίντζας, Λέσσης, Ασπιώτης, Βαργιανίτης, Τσάρας (Γ.) Ν. (57΄ Τσάρας (Κ.) Ν.), Παπαευθυμίου.

Πυργετός - Αλμυρός 2 - 0
Ευεργετικά φαίνεται πως λειτούργησε η αλλαγή προπονητή στην ομάδα του Πυργετού, καθώς η ομάδας της Λάρισας επικράτησε με 2-0 του Αλμυρού.
Οι γηπεδούχοι ανέβηκαν πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού έχοντας όμως δυο παιχνίδια περισσότερα από τον Αγρότη Λιανοκλαδίου και τρια από την Αναγέννηση Καρδίτσας. Σκόρερ των νικητών ήταν οι: Μπαρούτας (21΄) και Νάστας (86΄).
* Παρελθόν από την Τρίτη (7/2) αποτελεί ο τεχνικός Θάνος Θεοδώρου, που απολύεται για δεύτερη φορά την τρέχουσα περίοδο μετά την απομάκρυνσή του το Νοέμβριο από τον πάγκο του ΑΟΚ. Νικηφόρο ήταν το ντεμπούτο του Γιάννη Αλεξούλη στην επιστροφή του στον Πυργετό, ο οποίος υπήρξε στο παρελθόν συμπαίχτης του Σταματίου.
* Το πρώτο του γκολ  πέτυχε ο Μπαρούτας και την πρώτη του εμφάνισεη πραγματοποίησε ο Θεοδωρίδης,
* Ο σκόρερ του δεύτερου τέρματος Νάστας αντικατέστησε τον σκόρερ του πρώτου Μπαρούτα!!
Πυργετός (Αλεξούλης Ιωάν.): Μπρέλλας, Γρηγορίου, Λούγκος, Δούκας, Κολοβός, Κουρδής Γ., Μπαρούτας (72΄ Νάστας), Ελευθεριάδης (89΄ Σάββας), Τσατσαλίδης (87΄ Καρλιάμπας), Μάγγος, Κωστούλας.
Αλμυρός (Σταματίου Κ.): Θεοδωρίδης, Καράτσαλος, Δημητριάδης, Πλαβός, Ελευθερίου, Τσιάτσιος, Τσίπη (46΄ Κατσιώτης), Βαγγελάκος, Μίλτος (59΄ Βούλγαρης), Παναγιώτου Γ. (74΄ Κακλιάς), Λέτσος. 

Πύρασος Νέας Αγχιάλου - Ταυρωπός 3 - 1
Ο Πύρασος διατήρησε τις (όποιες) ελπίδες του για παραμονή στην κατηγορία μετά την εύκολη νίκη επί του καταδικασμένου Ταυρωπού. Τα τέρματα των νικητών πέτυχαν  οι: Τσάγγαρης (15΄), Διαμαντής (30΄) και Σπύρου (54΄), ενώ το γκολ της τιμής για την ομάδας της Καρδίτσας πέτυχε στο 81΄, ο Παράσχης.
* Τα πρώτα τους τέρματα πέτυχαν οι Σπύρου και Παράσχης.
Πύρασος (Χατζηκυριακίδης Ν.): Γκιούρκης, Μπούτλας (59΄ Ασλάνογλου), Γκάγκας Σπ., Σπύρου Λ., Γκάγκας Λ., Χάνος, Μπασδάνης, Τσάγγαρης (52΄ Κοντοβάς Π.), Κίτσος, Πετρίδης (70΄ Κοντοβάς Γ.), Διαμάντης.
Ταυρωπός (Καλογεράκης Λάμ.): Αμίλης, Κωνσταντινίδης, Καβαλάρης (46΄ Χαντζιάρας), Ζάρρας Χαρ., Παπαδημητρίου (83΄ Τσιαμούλης), Παπακώστας, Κυριακίδης, Κουτσοβέλης, Δανιήλ, Παράσχης, Σιούρτος (74΄ Κόκκινος).

Δυο αναβολές
Το στρώμα χιονιού και οι δυσμενείς συνθήκες που επικρατούν στην Καρδίτσα, οδήγησαν σε αναβολή το παιχνίδι Αναγέννηση Καρδίτσας-Μουζάκι. Επίσης με το πρόσχημα πως το γήπεδο είναι καλυμμένο με χιόνι αναβλήθηκε και η αναμέτρηση Αγρότης Λιανοκλαδίου- Α.Ο. Καρδίτσας (ορίστηκε για τις 29/2). Ο αγωνιστικός χώρος ήταν καθαρός και το διαπίστωσε και η αποστολή του ΑΠΟΚ, που πέρασε από το γήπεδο, όταν κατευθυνόταν προς την Ελασσόνα.  Ακούγεται πως η πραγματική αιτία είναι η επιστροφή ορισμένων τραυματιών από την πλευρά των γηπεδούχων!!

Αναμετρήσεις 12ης αγωνιστικής
Για σήμερα Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου έχουν οριστεί να διεξαχθούν οι αναμετρήσεις ΑΟΚ-Αλμυρός,  και Ταυρωπός-Αναγέννηση Καρδίτσας για την 12η αγωνιστική που είχαν αναβληθεί τις 5 Φεβρουαρίου, λόγω της κακοκαιρίας, ενώ αναβάλλεται εκ νέου (όπως φαίνεται) ο αγώνας Μουζάκι - Λιανοκλάδι.

Θάνος Κουτσούκης (Αμπελωνιακός): «Μακάρι να πανηγυρίσουμε την άνοδο»
Όνειρα για την κατάκτηση του τίτλου κάνουν στην ομάδα του νεοφώτιστου Αμπελωνιακού, ο οποίος διαγράφει εξαιρετική πορεία στο Περιφερειακό πρωτάθλημα. Αυτό φαίνεται και από τις δηλώσεις του Θάνου Κουτσούκη, ο οποίος, σε δηλώσεις του τόνισε μεταξύ άλλων: «Έχουμε να αντιμετωπίσουμε πολύ καλές ομάδες, όπως η Αναγέννηση, ο ΑΟΚ και ο Π.Ο.Ε, όμως είμαστε και εμείς στο κόλπο. Θα παλέψουμε μέχρι τέλους και, γιατί όχι, μακάρι να πανηγυρίσουμε την άνοδο…!!».

Νέα αναβολή στην εκδίκαση του αγώνα Πύρασος-Αναγέννηση
Νέα αναβολή, λόγω της απεργίας των δικηγόρων, πήρε η εκδίκαση της απόφασης του αγώνα Πύρασος Νέας Αγχιάλου-Αναγέννηση Καρδίτσας, που είχε προγραμματιστεί για τις 9 Φεβρουαρίου. Θυμίζουμε πως το ματς δεν είχε διεξαχθεί στις 18 Δεκεμβρίου λόγω μη έγκαιρης προσέλευσης του γιατρού.

* Σκορερ Περιφερειακού *
* 10 τέρματα: Κακαβίτσης (Αμπελωνιακός),
* 8 τέρματα: Χατζηβαλσάμης (Π.Ο. Ελασσόνας), Φτίκας (Αμπελωνιακός), Αθανασιάδης  (Αναγέννηση Καρδίτσας),
* 7 τέρματα: Μπακαλίδης (ΑΠΟΚ), Μπουντούρης (Αναγέννηση Καρδίτσας).