Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

ev media-logo

  • Ρεκόρ συμμετοχών για την ΑΛΑΚ στον αγώνα Drift του Λουτρακίου

  • Το Σάββατο (24/10) η νέα πεζοπορία του ΕΟΣ Καρπενησίου

  • Πεζοπορία και ποδηλασία με σύμμαχο τον καιρό, για τον Πεζοπορικό Σύλλογο Καρπενησίου

  • Κύπελλο Ελλάδας: Ταξίδι στην Άρτα για την Ποταμιά

  • Ιδανικός τόπος το Καρπενήσι για τρέξιμο βουνού. Η ευρυτανικής καταγωγής αθλήτρια Ζωή Σταμούλη στα Ε.Ν. (ΦΩΤΟ)

  • (ΦΩΤΟ) Πρωταγωνιστές και στη Χίο οι οδηγοί της ΑΛΑΚ - Θέσεις στο βάθρο, πρωτιά για Ράπτη

Αναβλήθηκε ο αγώνας ΑΠΟΚ-Αμπελωνιακός. Ορίστηκε για τις 22 Φεβρουαρίου

ethhniko anavoli

Με αίτημά της προς την αρμόδια αρχή της ΕΠΟ, η Ένωση της Ευρυτανίας ζήτησε την αναβολή της αναμέτρησης ΑΠΟΚ ‘‘το Βελούχι’ - Αμπελωνιακός στα πλαίσια της 14ης αγωνιστικής στον 4ο Όμιλο του Περιφερειακού Πρωταθλήματος. Το πυκνό και παγωμένο χιόνι με το οποίο είναι καλυμμένο το Εθνικό Στάδιο Καρπενησίου καθιστούσε αδύνατη τη διεξαγωγή αγώνων. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι παίχτες του ΑΠΟΚ έχουν περίπου δυο εβδομάδες να κάνουν προπόνηση στον αγωνιστικό χώρο, ενώ είναι χαρακτηριστικό πως την Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου η ομάδα του Βελουχίου προπονήθηκε -με τρεξίματα κυρίως- στον παρακείμενο δρόμο του Σταδίου!!

ethniko anavoli_1

Εν τέλει αποφασίστηκε ο αγώνας να διεξαχθεί την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου. Η απόφαση πάρθηκε σε χρόνο ρεκόρ και μάλιστα μόλις μιάμιση ώρα μετά την αποστολή του αιτήματος αναβολής του αγώνα από την πλευρά του ΑΠΟΚ. Αυτό όπως είναι φυσικό εξόργισε τη Διοίκηση του Βελουχίου και κινά υποψίες, αφού για πρώτη φορά παίρνεται απόφαση σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Μάλιστα, είναι πολύ πιθανόν να μην γίνει ο αγώνας ούτε την ερχόμενη Τετάρτη, αφού το χιόνι αγγίζει τα 10 εκατοστά ύψος, ενώ υπάρχει και ένα στρώμα πάγου από κάτω. Η ταλαιπωρία αυτή δεν ευνοεί ούτε τον Αμπελωνιακό, ο οποίος τρεις ημέρες μετά και συγκεκριμένα το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου αντιμετωπίζει εντός έδρας στο ματς-μισός τίτλος την πρωτοπόρο και σαφώς πιο ξεκούραστη ομάδα της Ελασσόνας. Επισημαίνουμε πως αν αποφασιστεί με παρουσία διαιτητών πως δεν είναι δυνατόν να γίνει ο αγώνας την ερχόμενη Τετάρτη, τότε πρέπει βάση κανονισμών, να γίνει την επομένη, δηλαδή την Πέμπτη 23 Φεβρουάριου.
Διαιτητής στον αγώνα του ΑΠΟΚ με τον Αμπελωνιακό είχε οριστεί ο Κωνσταντάκης Κώστας, με βοηθούς τους Παπαδήμα Γιάννη και Τσιμίκο Δημήτρο από το Σύνδεσμο Αχαΐας.