Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

ev media-logo

Η Μόνικα στη Στέγη Γραμμάτων

Η Μόνικα εγκαινιάζει τη νέα χρονιά στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών με μια σειρά μουσικών παραστάσεων με τίτλο Primal, στις 2, 3, 4, 5 και 6 Ιανουαρίου του 2013

monika xristodoulou11

Οι παραστάσεις-συναυλίες αποτελούν την πρώτη επίσημη live επιστροφή της Μόνικα στην Αθήνα, λίγο πριν την κυκλοφορία του τρίτου της προσωπικού δίσκου. Η Μόνικα θα δώσει μια γεύση της νέας της δουλειάς, αλλά και θα τραγουδήσει παλιότερες επιτυχίες της όπως “Over the hill”, “Yes, I do”, “Babe” και άλλα.

Επί σκηνής θα συνοδεύεται εκτός από την μπάντα της, από έγχορδα, πνευστά και μεγάλη χορωδία, ενώ το οπτικό και εικαστικό στίγμα της παράστασης θα δώσουν ο σχεδιαστής φωτισμού Γιώργος Τέλλος και η κολεκτίβα από το Λονδίνο και τη Μαδρίτη Watergun, που υπογράφει το ειδικά σχεδιασμένο για την παράσταση video art.

Με καταλύτη το φως η Μόνικα, στην πιο προσωπική της δουλειά, εξερευνά την αλληλεπίδραση των φανερών και κρυφών πτυχών της ανθρώπινης ύπαρξης.

Τιμές εισιτηρίων: 18 - 25 - 32 ευρώ,
Μειωμένο: 10 - 15 ευρώ

Προπώληση εισιτηρίων               
Εκδοτήρια εισιτηρίων:

ΣΤΕΓΗ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ & ΤΕΧΝΩΝ
Λεωφόρος Συγγρού 107-109
Ωράριο λειτουργίας: Δε-Κυρ: 12:00-21:00 - ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ: Αποκτήστε το εισιτήριό σας ηλεκτρονικά, τηλεφωνικά ή από τα εκδοτήρια εισιτηρίων της Στέγης.
Πληροφορίες παραστάσεων και τηλεφωνική πώληση εισιτηρίων: Tηλ.: 210 900 5 800 (Δε-Κυρ: 9:00-21:00)
http://www.culturenow.gr