Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2024

ev media-logo

Η Ματούλα Ζαμάνη απόψε στη Λαμία

Την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013, η Ματούλα Ζαμάνη, θα αφήσει για λίγο τον Σταυρό του Νότου (όπου εμφανίζεται με μεγάλη επιτυχία) και θα βρεθεί στο καφωδείο «Ορφέας» στη Λαμία

zamani-matoula

Τη Ματούλα Ζαμάνη απλά είναι αδύνατον να μην τη "πας" ακόμα κι αν δεν σου αρέσει ο τρόπος που τραγουδά. Στα Live της πραγματικά σε κατακτά, σε κάνει να γελάς, να τραγουδάς το "Να τη χαίρεσαι" και να νομίζεις ότι ακόμα είσαι στον κόσμο του έντεχνου, και αμέσως μετά να ακούς Θανάση Παπακωσταντίνου, Beyonce, Burger Project, με τον μοναδικό της τρόπο!

Η Ματούλα Ζαμάνη και οι τρεις σωματοφύλακές της, ζουν σε ένα φανταστικό παράλληλο σύμπαν και με τη μουσική τους έχουν ως αποστολή να επαναφέρουν στη γήινη καθημερινότητα όλα τα ευγενή συναισθήματα που απήγαγε ο κύριος Μιζερίδης.

Οι μυστικοί φρουροί και η Μάτα, βουτάνε στο συλλογικό ασυνείδητο, λύνουν απορίες, σαμποτάρουν ραδιουργίες, ταξιδεύουν μέσα σε μια σταγόνα και δροσίζουν αυτάκια και καρδούλες.

Το διαστημικό αυτό eartrip περιέχει τραγούδια από τον πρώτο προσωπικό της δίσκο ‘’Varligali’’, γαλαξιακές διασκευές και απέραντη πειραματική - πειρατική διάθεση.

Ο Μπίλι το χαμομήλι στο πληκτρομπόνι, Ο Moschin στο μπλιμπλιtibi και Ο Ίγκι το μυρμήγκι στην παράδοση, θα σας ξεναγήσουν στα εσώτερα δωμάτιά τους. Το αόρατο συναισθηματικό δέσιμο συντονίζει ο άρχοντας πασών των ήχων, D2 και τις περιπέτειες φωτίζει η ζέβρα του Αιγαίου.

Φύλακες άγγελοι του γαλαξία, ο Τζέρι και ο Βίνι.

Παρασκευή 15/2/2013

Καφωδείο «Ορφέας»

Λαμία