Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

ev media-logo

ΣΗΜΕΡΑ. Βραδιά με “άρωμα” γυναίκας από τον Σύλλογο Γυναικών Ευρυτανίας: βραβεύσεις, ομιλίες & συναυλία από την Άσπα Τσίνα

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, ο Σύλλογος Γυναικών Ευρυτανίας πραγματοποιεί μια ξεχωριστή βραδιά το Σάββατο 9 Μαρτίου 2013, στις 8.00, στο Ξενοδοχείο AVARIS, στο Καρπενήσι.

aspa-tsina

Κεντρική ομιλήτρια θα είναι η προϊσταμένη των Γενικών Αρχείων του Κράτους (Γ.Α.Κ.) νομού Ευρυτανίας κα Μαρία Παναγιωτοπούλου, η οποία θα αναπτύξει το θέμα «Άρωμα Γυναίκας-Σταγόνες από τη γυναικεία παρουσία στην Ευρυτανική (και όχι μόνο) Ιστορία των τριών τελευταίων αιώνων».

Ακόμη, στο βήμα θα ανέβει η τελειόφοιτη της Νομικής Αθηνών κα Μαρία Τσάκνη, η οποία θα μιλήσει για τη «Διαχείριση οικονομικής κρίσης μέσα από την οικογένεια».

Παράλληλα, ο Σύλλογος θα βραβεύσει την Ευρυτάνισσα συγγραφέα παιδικών βιβλίων, κα Ράνια Μπουμπουρή, για την προσφορά της στον κόσμο της λογοτεχνίας

Η εκδήλωση θα κλείσει με συναυλία από την Άσπα Τσίνα και τους συνεργάτες της.

...και χοροεσπερίδα στη Βαλαώρα

Ο Σύλλογος Γυναικών Ευρυτανίας, το Σάββατο 16 Μαρτίου 2013 στο Κοινοτικό Γραφείο Βαλαώρας διοργανώνει χοροεσπερίδα, με αφορμή τη Γιορτή της Γυναίκας.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 9.00 το βράδυ και θα πρέπει να τονίσουμε ότι το ποτό και το φαγητό, το οποίο θα επιμεληθούν οι γυναίκες του τόπου, θα είναι δωρεάν, ενώ η αποκριάτικη αμφίεση είναι... υποχρεωτική, όπως τονίζεται.

Στη βραδιά προσκεκλημένοι είναι όλοι, ανεξαιρέτου φύλου. Τέλος να πούμε πως κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί και λαχειοφόρος αγορά και τους πιο τυχερούς τους περιμένουν πλούσια δώρα.