Τρίτη, 18 Ιουνίου 2024

ev media-logo

Στις 29 Φεβρουαρίου ο αγώνας ΑΠΟΚ-Αμπελωνιακός

apok 1

Το πυκνό και παγωμένο χιόνι με το οποίο είναι καλυμμένο το Εθνικό Στάδιο Καρπενησίου καθιστούσε αδύνατη τη διεξαγωγή του αγώνα την προκαθορισμένη ημερομηνία (19/2).
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι παίχτες του ΑΠΟΚ έχουν περίπου δυο εβδομάδες να κάνουν προπόνηση στον αγωνιστικό χώρο, ενώ είναι χαρακτηριστικό πως τις 16 και 17 Φεβρουαρίου η ομάδα του Βελουχίου προπονήθηκε -με τρεξίματα κυρίως- στον παρακείμενο δρόμο του Σταδίου!! Εν τέλει αποφασίστηκε ο αγώνας να διεξαχθεί την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου.

ethniko stadio_xioni_1

Η απόφαση πάρθηκε χρόνο ρεκόρ και μάλιστα μόλις μια ώρα μετά την αποστολή του αιτήματος αναβολής του αγώνα από την πλευρά του ΑΠΟΚ. Αυτό όπως είναι φυσικό εξόργισε τη Διοίκηση του Βελουχίου και κίνησε υποψίες, αφού για πρώτη φορά παίρνεται απόφαση σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Τελικά, μετά από νέο αίτημα (λόγω ακαταλλήλοτητας του Σταδίου), προς την αρμόδια αρχή, ο αγώνας αναβλήθηκε και θα διεξαχθεί την Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου.
Από τους κερδισμένους της αγωνιστικής είναι ο ΑΠΟΚ, αφού η ήττα του Πυργετού στην Ελασσόνα (1-0) και η ισοπαλία του Λιανοκλαδίου στον Αλμυρού (1-1) τον διατήρησαν πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Επιπροσθέτως, η ισοπαλία του Αγρότη Λιανοκλαδίου στο εξ' αναβολής παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής με το Μουζάκι στην Καρδίτσα (22/2), έφερε χαμόγελα στις τάξεις του Βελουχίου. 
Ο ΑΠΟΚ το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Ταυρωπό, με αποκλειστικό στόχο το τρίποντο. Το Βελούχι μειονεκτεί στον τομέα των προπονήσεων, όμως είναι σαφώς πιο ξεκούραστο από τους Καρδιτσιώτες, αφού ο συγκεκριμένος θα είναι ο τρίτος σε διάστημα 10 ημερών!!