Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

ev media-logo

Θετική η παρουσία των Ευρυτάνων που επιλέχτηκαν για την Περιφερειακή ομάδα του 6ου Ομίλου. Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο ΑΠΟΚ.

mikth newn 

* Στην Περιφερειακή ομάδα του 6ου Ομίλου, όπου προπονητής είναι ο Γιώργος Φάμελος, συμπεριλαμβάνονται και τέσσερις Ευρυτάνες οι οποίες ξεχώρισαν στην προκριματική φάση. Συγκεκριμένα, από την ομάδα των Παίδων επιλέχτηκαν οι: Άρης Σιταράς που αγωνίζεται στα Άγραφα και Κώστας Χρυσαφόπουλος, που αγωνίζεται στην Κρέντη, ενώ από την ομάδα Νέων οι: Άγγελος Παχής, ποδοσφαιριστής της Μυρίκης και Λεωνίδας Κόγιας, ποδοσφαιριστής των Αγράφων.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τρεις προπονήσεις στις έδρες των δυο αντιπάλων της Ευρυτανίας, που προκρίθηκαν:  Φραντζή Φθιώτιδας (20/2, 15.30 και 17.30 αντίστοιχα), Ορχομενό Βοιωτία (28 Φεβρουαρίου με τη διεξαγωγή φιλικών με τις ομάδες Νέων και παίδων Λεβαδειακού) και 5 Μαρτίου.

Sitaras
Athanasopoulos

 
Τους Ευρυτάνες ποδοσφαιριστές συνόδεψαν στο Φραντζή o προπονητής Νέων Γιάννης Φλωράκης, ο γραμματέας της ΕΠΣ Διονύσης Βονόρτας, αλλά και ο προπονητής της Μυρίκης Βασίλης Φούκας.

Kogias
Paxis

Απουσίαζε ο Κώστας Χρυσαφόπουλος, που ταλαιπωρείται από μια ίωση και έτσι τη θέση του κάλυψε αιφνιδίως ο Βαγγέλης Αθανασόπουλος. Δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα τι θα γίνει με το θέμα των δυο ταλαντούχων νέων.
Εξαιρετική παρουσία είχαν ο Παχής και ο Σιταράς που έπαιξαν στη θέση του αριστερού μπακ, θετικός ήταν ο Κόγιας, που έπαιξε ως κεντρικός αμυντικός, ενώ πολύ καλή παρουσία είχε και ο Αθανασόπουλος, που αγωνίστηκε ως αμυντικός χαφ, ενώ πέτυχε και ένα υπάροχο γκολ.

* Αναβλήθηκε ο αγώνας κυπέλλου Άγραφα-Μυρίκη της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου ΕΠΣ Ευρυτανίας, που ήταν να πραγματοποιηθεί τις 22 Φεβρουαρίου, επειδή την ίδια ημέρα είχε αρχικά οριστεί το παιχνίδι ΑΠΟΚ-Αμπελωνιακός για την 14η αγωνιστική του Περιφερειακού Πρωταθλήματος. 
Όμως, η ακαταλληλότητα του Εθνικού σταδίου μετέθεσε τον αγώνα του Βελουχίου μια εβδομάδα αργότερα (29/2) και κατά συνέπεια αναβάλλεται και ο δεύτερος ημιτελικός κυπέλλου ΕΠΣ Ευρυτανίας ΑΠΟΚ-Κρέντη, που ήταν προγραμματισμένος για την ίδια ημέρα

* Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η ομάδα του ΑΠΟΚ  το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου σε γνωστή ταβέρνα του Καρπενησίου. Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν οι ποδοσφαιριστές του συλλόγου και το διοικητικό συμβούλιο: Γκορόγιας Νίκος (Πρόεδρος), Χρήστος Γιαννίτσαρης (Γενικός αρχηγός) και Νικολάου Σωτήρης και Μάκκας Βαγγέλης (μέλη), αλλά και ο προπονητής Σερμπέσης Παύλος.
Επίσης, στην εκδήλωση παρευρέθησαν και οι: Τσιούνης Αριστείδης (διετέλεσε στο παρελθόν Πρόεδρος του Βελουχίου),  Γαλανός Πάνος (ποδοσφαιριστής των Αγράφων και μέχρι πέρσι παίχτης του ΑΠΟΚ), αλλά και ο Φλωράκης Χριστόφορος (χορηγός της ομάδας). Απορία προκάλεσε η απουσία του βοηθού προπονητή και σημαία της ομάδας Γιώργου Κρασιά.
Την ΕΠΣ Ευρυτανίας εκπροσώπησαν ο Πεταρούδης Δημήτρης (Πρόεδρος) και ο Βονόρτας Διονύσης (Γραμματέας ΕΠΣ Ευρυτανίας).
Το φλουρί έπεσε στον 18χρονο μεσοεπιθετικό του ΑΠΟΚ Αλέξανδρο Γενιτσαρόπουλο, ο οποίος κέρδισε ένα κινητό i-pod  τελευταίας τεχνολογίας
Αίσθηση και αφορμή για θετικά, σαφώς, σχόλια έδωσε το ποσό των 100.000 ευρώ που κέρδισε ο Χρήστος Γιαννίτσαρης σε τυχερό παιχνίδι και συγκεκριμένα στον 6ο διαγωνισμό του Προπό (15-16 Φεβρουαρίου). Η νικήτρια στήλη παίχτηκε με 6 μόλις διπλές, κόστισε 32 ευρώ και του απέφερε 88.000 ευρώ καθαρά.

* Πολύ δύσκολα παιχνίδια που αναμένεται να κρίνουν εν πολλοίς την παραμονή στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα καλείται να δώσει ο Πυργετός. Συγκεκριμένα και μετά την ήττα από την Ελασσόνα, καλείται να αντιμετωπίσει κατά σειρά τον Αγρότη Λιανοκλαδίου (εντός), τον Αμπελωνιακό (εκτός) και την Αναγέννηση Καρδίτσας (εντός). Στα θετικά συγκαταλέγονται οι «πολίτες» πλέον Τσατσαλίδης και Ζαφειρίου, που απολύθηκαν από το στρατό, ενώ στα αρνητικά για τους «βυσσινί» είναι οι απουσίες των Προβίδα, Τριτάρη, Μαντζαφούλη και Μπαταβάνη.

* Χθες, Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012, στο κλειστό γυμναστήριο μπάσκετ του δήμου Καρπενησίου, πραγματοποιήθηκαν μαθητικοί αγώνες πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης. Οι αγώνες καλαθοσφαίρισης, στους οποίους διαγωνίστηκαν οι μαθητές των δημοτικών σχολείων, άρχισαν στις 9.30 το πρωί και ολοκληρώθηκαν στις 2.30 το μεσημέρι με την απονομή των μεταλλίων και των αναμνηστικών διπλωμάτων.

* Ο Δημήτρης Τύμπας αναρρώνει από το τροχαίο ατύχημα που είχε την περασμένη εβδομάδα, λίγο έξω από το Αγρίνιο. Πλέον, κάνει φυσιοθεραπείες στη μέση και ασκήσεις στον αγκώνα, όπου υπέστη ράγισμα και όπως δηλώνει ο ίδιος ανυπομονεί να επιστρέψει το ταχύτερο δυνατό στην ενεργό δράση.