Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

ev media-logo

«Επτά και Μία Νύχτες» με την Χάρις Αλεξίου

Για “Επτά και Μία Νύχτες” η Χάρις Αλεξίου μαζί με μία νέα μουσική μπάντα, τους “Nouvelle Sextete", κορυφαίους Έλληνες σολίστες, θα παρουσιάσει στο Gazarte τη νέα δουλειά της.

alexiou-xaris

Τραγούδια από το νέο της άλμπουμ «Η Τρίπλα» και τραγούδια από το γνωστό ρεπερτόριο της δοσμένα με ένα καινούργιο τρόπο για 7+1 ατμοσφαιρικές βραδιές σε απόσταση αναπνοής από το κοινό.

Οι έξι ετερόκλητοι μουσικοί που την συνοδεύουν (παίζουν περισσότερα από είκοσι όργανα και τραγουδούν μαζί της) αγκαλιάζουν την τραγουδίστρια με ένα μαγικό έθνικ-τζαζ ήχο.

Μπαλάντες, δημοτικά, ανατολίτικα, έντεχνα, ό,τι μας έκανε να αγαπήσουμε σ΄ αυτήν και ό,τι μας ένωσε μαζί της, δημιουργούν ένα κλίμα που μας κάνει να νιώθουμε πως παίζει μέσα στο ίδιο της το σπίτι.

Ο Θωμάς Κωνσταντίνου, επικεφαλής, με ούτι, κιθάρα, μαντολίνο, λαούτο, ο Σωτήρης Λεμονίδης στο πιάνο και τα πλήκτρα, ο Αλέξανδρος Αρκαδόπουλος στο κλαρίνο, το φλάουτο, ο Δημήτρης Τσάκας Soprano και alto σαξόφωνο, κλασική κιθάρα και φλάουτο, ο Κώστας Κωνσταντίνου στο κοντραμπάσσο, ο Κώστας Μερετάκης multipercussionset (νταρμπούκα, μπεντίρ, ντέφια, ταμπούρο, στάμνα, χακόν, νταούλι κ.α.)

Από τα νέα της τραγούδια όπως «Το δεδομένο», «Αγάπη σημαίνει», «Οι στιγμές», «Η πρώτη αγάπη», ως τα «Μανούλα μου», «13 φωτιές», «Δι Ευχών» και τα «Δημοτικά», η Χάρις Αλεξίου μαγεύει και μαγεύεται με τους μουσικούς της αυτή την Άνοιξη που θέλουμε να μπει στις ψυχές όλων μας, για Επτά και Μία νύχτες στο Gazarte.

Gazarte

Βουτάδων 32-34, Γκάζι

Κάθε Τετάρτη και Πέμπτη 3, 4, 10, 11, 17, 18, 24 & 25 Απριλίου 2013.

Ώρα έναρξης: 21:00

Τηλ: 210 3452277

www.gazarte.gr