Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

ev media-logo

ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ. Περιοδεία βουλευτών στην Ευρυτανία. Το απόγευμα συζήτηση στη Βασική Βιβλιοθήκη

Στην προσπάθεια ενίσχυσης της παρουσίας και εκπροσώπησης του ΣΥΡΙΖΑ στα κοινωνικά και πολιτικά δρώμενα του νομού Ευρυτανίας, εντάσσεται η επίσκεψη που πραγματοποιεί κλιμάκιο του κόμματος.

syriza-ekm-logo

Πιο συγκεκριμένα, στην ευρυτανική πρωτεύουσα θα βρεθούν ο βουλευτής Ευβοίας και τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Βαγγέλης Αποστόλου και ο Βασίλης Κυριακάκης, βουλευτής Φθιώτιδας και μέλος του τομέα Υγείας.

Το πρόγραμμα

Σήμερα το πρωί, σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν, επρόκειτο να επισκεφθούν τη Φουρνά, με σκοπό την ενημέρωση για δασικά θέματα της περιοχής και του νομού.

Το απόγευμα (στις 7.30) θα γίνει ανοιχτή εκδήλωση-συζήτηση στην αίθουσα της Βασικής Βιβλιοθήκης Καρπενησίου, με αντικείμενο την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για την ανασυγκρότηση της υπαίθρου· οι κ.κ Αποστόλου και Κυριακάκης θα αναφερθούν επίσης «…στις πολιτικές εξελίξεις, στις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ για την έξοδο της χώρας μας από την κρίση, στις προϋποθέσεις ανατροπής της μνημονιακής πολιτικής και την εφαρμογή μίας άλλης πολιτικής της Αριστεράς προς όφελος του λαού και του τόπου», όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

Θα ακολουθήσει συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων με τους πολίτες που θα δώσουν το παρών στην εκδήλωση.

Αύριο, Σάββατο (20/4), οι βουλευτές θα πραγματοποιήσουν -συνοδεία τοπικών στελεχών και των υποψηφίων βουλευτών του νομού- επίσκεψη σε φορείς του Καρπενησίου.