Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

ev media-logo

Πρωταθλήτρια η Μυρίκη

Για αύριο Τετάρτη 1 Μαΐου παρέπεμψε η ΕΠΣ Ευρυτανίας τις εμπλεκόμενες ομάδες σχετικά με τη απόφαση και την τύχη των μπαράζ του πρωταθλήματος.
zzzzzzzzzz


Πολλές διαφωνίες, εντάσεις και διαμάχες περιελάμβαναν τα "πηγαδάκια" έξω από την Ευρυτανική Ένωση στη διάρκεια της αναμονής και όσο το Δ.Σ συζητούσε τα ενδεχόμενα και την τύχη των αγώνων μπαράζ.
Η ΕΠΣ έκανε και πάλι την έκπληξη και άφησε σε αγωνία τις ομάδες, καθώς ανακοίνωσε πως η τελική (;) απόφαση θα ανακοινωθεί κοντά στις 12 το μεσημέρι της ... Πρωτομαγιάς.
Πάντως ανεπίσημες πληροφορίες αναφέρουν πως πρωταθλήτρια θα ανακηρυχθεί η Μυρίκη, που περιμένει εδώ και ένα μήνα το αντίπαλό της στον τελικό. ΑΠΟΚ και Άγραφα μπορούν να κάνουν ένσταση για την απόφαση της ΕΠΣ, αφού η συμπληρωματική κατάσταση υγείας της Μυρίκης συστάθηκε την παραμονή του αγώνα με την Κρέντη (άρα δεν ισχύει), όπως αναφέρουν κύκλοι των εμπλεκόμενων ομάδων, όμως μάλλον καμία δε θα προβεί σε αυτή την ενέργεια ώστε να ξεμπερδέψει και να ολοκληρωθεί επιτέλους το θέατρο του παραλόγου.