Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

ev media-logo

Προσυνεδριακές... επαφές στη Νέα Δημοκρατία. Κλιμάκιο του κόμματος στην Ευρυτανία και συναντήσεις με φορείς

Την περασμένη Παρασκευή 26 Απριλίου κλιμάκιο της Ν.Δ., στα πλαίσια του προσυνεδριακού διαλόγου με φορείς της κοινωνίας, επισκέφτηκε την Ευρυτανία, όπου είχε σειρά επαφών με εκπροσώπους φορέων του νομού. Κεντρικό ρόλο διαδραμάτισε ο βουλευτής του νομού κ. Κωνσταντίνος Κοντογεώργος

nea-dimokratia-klimakio-ergatiko-kentro

Το κλιμάκιο της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ συναντήθηκε με δεκάδες φορείς του νομού. Στη φωτογραφία αντιπροσωπεία εργαζομένων στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Καρπενησίου θέτει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν ζητώντας λύσεις


 Στα πλαίσια του 6ου προσυνεδρίου Στερεάς Ελλάδας που έγινε την περασμένη Κυριακή 28 Απριλίου 2013 στο Κάστρο της Λαμίας, η Νέα Δημοκρατία, ενόψει του 9ου τακτικού της συνεδρίου, πραγματοποίησε σειρά προκαθορισμένων συσκέψεων με τοπικούς φορείς ανά τους νομούς της Στερεάς Ελλάδας.

Στον νομό Ευρυτανίας το συνέδριο πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 26 Απριλίου 2013 στο Εργατικό Κέντρο Ευρυτανίας στο Καρπενήσι. Επικεφαλής του κλιμακίου ήταν ο κ. Κόλλιας Κωνσταντίνος Βουλευτής Κορινθίας και συμμετείχαν η νέα Περιφερειάρχης της Νέας Δημοκρατίας Στερεάς Ελλάδας κα. Κρασαδάκη Ξένια και ο Βουλευτής Ευρυτανίας κ. Κοντογεώργος Κώστας.

Διαβάστε την συνέχεια του ρεπορτάζ στην έντυπη έκδοση των "Ευρυτανικών Νέων" που κυκλοφορεί στα περίπτερα, ή πατήστε εδώ.