Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

ev media-logo

Απόψε η μεγάλη συναυλία των Depeche Mode στην Αθήνα

Λίγες ώρες απέμειναν για το μουσικό γεγονός της χρονιάς και την επιστροφή του θρυλικού συγκροτήματος των Depeche Mode στην Ελλάδα. Σήμερα, Παρασκευή 10 Μαΐου, το κοινό θα τους υποδεχθεί στο Terra Vibe Park, στη Μαλακάσα.

depeche-mode

Οι Depeche Mode το συγκρότημα που επαναπροσδιόρισε τον ήχο της ηλεκτρονικής μουσικής, έρχονται στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας τους για να καλύψουν το κενό των επτά χρόνων από την τελευταία τους εμφάνιση στη χώρα. Και μπορεί πριν από τέσσερα χρόνια το αθηναϊκό κοινό να απογοητεύτηκε, καθώς η τότε προγραμματισμένη συναυλία τους ακυρώθηκε- λόγω προβλήματος υγείας του τραγουδιστή Dave Gahan- αυτή τη φορά τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο σε αυτή την ιστορική μουσική συναυλία.

Το support group των Depeche Mode είναι οι F.O.X., μία νεοσύστατη ηλεκτροπόπ μπάντα από το Essex, που ήδη έχει κερδίσει το κοινό της μετά από μια μικρή περιοδεία στις Ηνωμένες Πολιτείες και την εμφάνιση τους στο SXSW.

Τη συναυλία θα ανοίξουν οι Έλληνες «Space Blanket» οι οποίοι θα εμφανιστούν στη σκηνή του Terra Vibe Park λίγο πριν βγουν οι Depeche Mode, με τις μουσικές τους επιρροές να προέρχονται από την ηλεκτρονική μουσική και τη Nu disco, ενώ συνδυάζουν τη μουσική με τις βίντεο-προβολές, διαμορφώνοντας έτσι ένα οπτικοακουστικό θέαμα.

Τελευταίες λεπτομέρειες: DOORS OPEN | 18:30 SPACE BLANKET on Vibe Stage | 19:15 – 19:45 F.O.X. on Terra Stage | 20:00 – 20:30 DEPECHE MODE ON TERRA STAGE | 21:00

Οι τιμές των εισιτηρίων για τη συναυλία στην Μαλακάσα διαμορφώνονται ως εξής :

PL3: 30 ευρώ, γενική είσοδος, PL2: 40 ευρώ (ειδική περιοχή μπροστά από τη σκηνή), PL3 - ανέργων: 23 ευρώ, με επίδειξη της κάρτας ανεργίας και της αστυνομικής ταυτότητας.

Σημεία προπώλησης: Αθήνα- Tickethouse (Πανεπιστημίου 42 ,εντός της στοάς).

Θεσσαλονίκη -Musicland (Μητροπόλεως 102)