Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

ev media-logo

ΠΑΣΟΚ Ευρυτανίας. Στο Καρπενήσι ο Νίκος Τσώνης. Στο επίκεντρο οι εσωκομματικές εκλογές. Συνάντηση με τοπικά στελέχη

Στην τελική ευθεία για την ανάδειξη νέων τοπικών οργάνων σε πανελλαδικό επίπεδο έχει μπει πλέον το ΠΑΣΟΚ, και βεβαίως και η Νομαρχιακή Επιτροπή Ευρυτανίας, καθώς σύμφωνα με την απόφαση της κεντρικής πολιτικής επιτροπής, την Κυριακή 9 Ιουνίου, θα διεξαχθούν αρχαιρεσίες για την εκλογή οργάνων κινήματος.

tsonis-nikos-pasok

Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται και η επίσκεψη που θα πραγματοποιήσει στο Καρπενήσι αύριο, Τρίτη 4 Ιουνίου, ο πρώην βουλευτής Φθιώτιδας κ. Νίκος Τσώνης (φωτο).

Ο κ. Τσώνης θα μιλήσει στα στελέχη του τοπικού ΠΑΣΟΚ για τις επερχόμενες εσωκομματικές εκλογές σε συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Καρπενησίου, στις 7.00 το απόγευμα.

Να επισημάνουμε ότι από την εκλογική διαδικασία θα προκύψει η νέα νομαρχιακή επιτροπή (θα καθοριστεί το εάν θα είναι 7μελής ή 9μελής) και κατόπιν θα εκλεγεί με ψηφοφορία των νέων μελών ο γενικός γραμματέας της Ν.Ε.

Η κα Βέττα Καρφή, μέχρι σήμερα γεν. γραμματέας της Ν.Ε ΠΑΣΟΚ Ευρυτανίας, μιλώντας στα «Ευρυτανικά Νέα» έκανε σαφές πως δεν θα είναι υποψήφια στις εσωκομματικές εκλογές της 9ης Ιουνίου, θα παραμείνει ωστόσο ενεργά στους κόλπους του κινήματος.