Τρίτη, 18 Ιουνίου 2024

ev media-logo

Νέα αναβολή στον αγώνα ΑΠΟΚ-Αμπελωνιακός. Ορίστηκε για τις 7 Μαρτίου

apok 11ada

Αναβλήθηκε για μια ακόμα φορά, τρίτη στη σειρά, ο αγώνας ΑΠΟΚ-Αμπελωνιακός στα πλαίσια της 14ης αγωνιστικής στον 4ο Όμιλο του Περιφερειακού Πρωταθλήματος. Αρχικά ήταν να διεξαχθή στις 19 Φεβρουαρίου και στη συνέχεια στις 22 του ίδιου μήνα.
Η ΕΠΣ Ευρυτανίας μετά από έλεγχο που έκανε χθες Τρίτη 28 Φεβρουαρίου στο Εθνικό Στάδιο Καρπενησίου διαπίστωσε ότι δεν είναι δυνατή η διεξαγωγή του εν λόγω αγώνα. Έτσι, στις 12.45π.μ. απέστειλε αίτημα προς την αρμόδια αρχή για αναβολή του με την αιτιολογία «...των αντίξοων καιρικών συνθηκών» που επικρατούν στην πόλη, αλλά και του «...χιονιού που έχει συσσωρευτεί» στο Στάδιο.
Η ΕΠΟ έκανε δεκτό το αίτημά της και με ανακοίνωση μετέθεσε τον αγώνα για την ερχόμενη Τετάρτη 7 Μαρτίου. Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: Από την Επιτροπή Πρωταθλήματος Δ΄ Εθνικής ανακοινώνεται ότι ο εξ αναβολής αγώνας του 4ου ομίλου Βελούχι-Αμπελωνιακός, που ήταν προγραμματισμένος για τις 29/2/2012, αναβάλλεται και ορίζεται να διεξαχθεί την Τετάρτη 7/3/2012 και ώρα 15:00 στο Εθνικό Στάδιο Καρπενησίου.