Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

ev media-logo

Οι ΑΝ.ΕΛ στην Ευρυτανία. Κλιμάκιο του κόμματος με επικεφαλής τον Τέρενς Κουίκ & τη Ραχήλ Μακρή σε διήμερη περιοδεία

Κλιμάκιο του κόμματος, αποτελούμενο από τον Βουλευτή Επικρατείας κ. Τέρενς Νικόλαο Κουίκ, την βουλευτή Κοζάνης κα. Ραχήλ Μακρή τον πολιτευτή Ευρυτανίας και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Κωνσταντίνο Μπακόλα, θα περιοδεύσει το διήμερο 13 & 14 Ιουλίου στην "ξεχασμένη δυτική Ευρυτανία", όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του κόμματος.

kouik-karpenissi11

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

10:00 Κερασοχώρι: Συνάντηση με την Δημοτική Αρχή του Δήμου Αγράφων στην Έδρα του Καλλικρατικού Δήμου. Επίσκεψη στο Αστυνομικό Τμήμα Κερασοχωρίου.

•11:30 Κρέντη: Ανοιχτή πρόσκληση στους νέους και στους πολίτες του χωριού και το δραστήριο σύλλογο τους για συνάντηση και καταγραφή ζητημάτων-αιτημάτων

•12:20 Δυτ. Φραγκίστα: Επίσκεψη και επιτόπια καταγραφή ελλείψεων και δυσλειτουργιών του Κ.Υ. Δυτ. Φραγκίστας •13.00 Λίμνη Κρεμαστών: Eπίσκεψη στην «Θέση γέφυρα επισκοπής» (δηλώνοντας ρητά και κατηγορηματικά πως η υφαρπαγή της Λίμνης Κρεμαστών δεν θα περάσει) εκκρεμεί απάντηση για πιθανή περιήγηση στην Λίμνη με πλεούμενο

•13:50 Αγ. Γεώργιος: Eπίσκεψη στο χωριό ανοιχτή πρόσκληση στους πολίτες του χωριού για συνάντηση και καταγραφή ζητημάτων-αιτημάτων •14:00 Δυτ. Φραγκίστα : Επίσκεψη-ανοιχτή πρόσκληση στους πολίτες του χωριού και τους δραστήριους συλλόγους Γυναικών Φραγκίστας και Νέων Φραγκίστας για συνάντηση και καταγραφή ζητημάτων-αιτημάτων και γεύμα στο χωριό.

•16:00 Ανατολική Φραγκίστα : Επίσκεψη στο Πνευματικό κέντρο Γεώργιος Καφαντάρης (πρωθυπουργός της Ελλάδος και βουλευτής Ευρυτανίας στα 33 του χρόνια το 1906, καταγόταν από οικογένεια αγωνιστών της επανάστασης του 1821) όπου φυλάσσεται πλούσιο αρχειακό υλικό. Προσκύνημα στον Ναό του Σωτήρος Ανατολικής Φραγκίστας (Θέση Σωτήρα) του οποίου εκκρεμεί η συντήρηση και ανάδειξη του και ίσως χρειαστεί κοινοβουλευτική παρέμβαση.

•20:00 Καρπενήσι Πλατεία: Επίσκεψη στο κέντρο Καρπενησίου και επικοινωνία με το κόσμο στην πλατεία της πόλης.

Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

•09:45 Επίσκεψη στην Μονή Προυσού και στο μουσείο της Μονής και

•10:30 Κεφαλόβρυσο: Εκδήλωση για τα 25 χρόνια παρουσίας της ΟΕΣ στα Ευρυτανικά δρώμενα καθώς και τους όπου γης Ευρυτάνες στο Κεφαλόβρυσο Ευρυτανίας.

"Οι περιοδείες θα συνεχιστούν στο σύνολο του Νομού όλο το καλοκαίρι. Ότι λέμε ισχύει για πάντα!", καταλήγει η ανακοίνωση των Ανεξάρτητων Ελλήνων.