Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

ev media-logo

Στην Ελλάδα η ZAZ, στην πιο δροσερή συναυλία της χρονιάς! Στις 3 Σεπτέμβρη, στο Θέατρο Λυκαβηττού

zaz-athina

“Εγώ θέλω αγάπη, χαρά, καλή διάθεση, δεν είναι τα χρήματα που θα με κάνουν ευτυχισμένη, θέλω να πεθάνω με το χέρι στην καρδιά! Πάμε μαζί να ανακαλύψουμε την ελευθερία, ξεχάστε όλα τα στερεότυπά σας, καλωσορίσατε στην δική μου πραγματικότητα!»

Η νέα γενιά της μουσικής και ο ήχος της είναι εδώ. Και η συναυλία της 3ης Σεπτεμβρίου στο θέατρο Λυκαβηττού θα το επιβεβαιώσει. Η βραδιά θα ανοίξει με την Μαριέττα Φαφούτη και στη συνέχεια θα ακολουθήσει η Ζαζ.

Ως βάση της η Zaz έχει την jazz μουσική, αλλά με ένα ύφος που συνδυάζει τσιγγάνικες επιρροές, αυθεντικό chanson και σύγχρονες pop αναφορές. Το μεγαλύτερο εφόδιό της, ωστόσο, είναι η χαρακτηριστική, προικισμένη φωνή της (δεν είναι λίγοι εκείνοι που τολμούν τη σύγκριση με την Edith Piaf), που δείχνει να είναι πλασμένη ακριβώς για να ζει τραγουδώντας. Μια φωνή που μετατρέπεται μέχρι και σε μουσικό όργανο (Je Veux) και η οποία δείχνει να μην μπορεί να εκφραστεί παρά μόνο τραγουδώντας δυνατά. Στην Ελλάδα, πάντως, το κοινό την αγκάλιασε θερμά, με το “Je Veux” να ακούγεται σε όλα τα μεγάλα ραδιόφωνα της χώρας αλλά και σε όλα τα στέκια. Η Zaz με τη βραχνή φωνή έχει ήδη τρυπώσει στις καρδιές μας και συνεχίζει και με το νέο της άλμπουμ.

ΜΑΖΙ ΤΗΣ Η ΜΑΡΙΕΤΤΑ ΦΑΦΟΥΤΗ

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ απο 25 ευρω

ΠΗΓΗ: viva.gr