Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

ev media-logo

Στο Καρπενήσι προετοιμάζεται το Αιγάλεω του Λουτσιάνο Ντε Σόουζα

Λίγο πριν τις 14:00 έφτασε στο Καρπενήσι η ομάδα του Αιγάλεω, η οποία θα πραγματοποίησει μέχρι 26 του μηνός το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του επί Ευρυτανικού εδάφους.
AIGALEWW

Η ομάδα του Λουτσιάνο Ντε Σόουζα κατέκτησε το  πρωτάθλημα στον 8ο όμιλο της Δ΄ Εθνικής, αφήνοντας στην 5η θέση την Πέυκη, που προπονήθηκε επίσης στο Καρπενήσι και έτσι  η ερχόμενη σεζόν θα την βρει στη Foot ball League 2, πολύ πιθανόν ως αντιπάλου της ΑΕΚ. 
Το Αιγάλεω διαμένει (όπως αναφέρουμε στη σελίδα 23) στο Hellas Country Hotel, που βρίσκεται στο Μικρό Χωριό Ευρυτανίας και προπονήθηκε για πρώτη φορά στο Αθλητικό κέντρο Καρπενήσιου τη Δευτέρα 19 Αυγούστου στις 18:30.
AIGALEWW-1
Η αποστολή
Στην αποστολή για το Καρπενήσι συμπεριλήφθηκαν οι: Παπουτσής, Κουμπούλης, Ταμπάκης, Ναυπλιώτης, Ευαγγέλου, Κουτσοδήμος, Ρόππας, Βουτυράς, Δουκάκης, Καλογεράκος, Κλης, Καμπόλης, Μαυρομάτης, Τζανετέας, Πολυκρέτης, Τουρκοχωρίτης, Παυλίδης, Παπαθανασίου, Κουρεπίνης, Κοντιζάς, Χρήστου, Σταύρου, Μιχαήλ, Αρχοντάκης, Στάμος, Στριμμένος, Παπαναστασίου και Μπεθάνης. 
AIGALEWW-3
Συνεχίζει με Λουτσιάνο
Χρησιμοποιώντας τρεις διαφορετικούς προπονητές κατά τη διάρκεια της σεζόν, αρχικά τον Μάρκο Μαυρομάτη, στη συνέχεια τον Πάρη Βάλβη και στο τέλος τον Λουσιάνο Ντε Σόουζα, το Αιγάλεω κέρδισε τον τίτλο του πρωταθλητή στον 8ο όμιλο του Περιφερειακού Πρωταθλήματος και ανέβηκε στη νέα Γ΄ Εθνική Ερασιτεχνική κατηγορία. Η ομάδα ήταν επίσης, φιναλίστ, για πρώτη φορά στην ιστορία της, στον Τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΑ, όπου ηττήθηκε από την Κηφισιά, με σκορ 4-3 στα πέναλτι. 
Ο άλλοτε άσσος του Ολυμπιακού Λουτσιάνο Ντε Σόουζα
AIGALEWW-4
Ο 41χρονος Λουτσιάνο Ντε Σόουζα έγινε γνωστός στην Ελλάδα όταν αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό, ο οποίος τον απέκτησε από την Ξάνθη και αυτή από την Βραζιλιάνικη Σάντος. Αγωνιζόταν ως αριστερός χαφ και 8αρι και κατάφερε να κατακτήσει τίτλους στον Πειραιά, όπου παρέμεινε 3χρονια. Υπήρξε γυρολόγος των γηπέδων καθώς στην Ελλάδα φόρεσε ακόμα τις φανέλες των Πανιωνίου, Ατρομήτου, ΠΑΣ Γιάννινα, Παναχαϊκής και Καλλονής, από όπου άρχισε την προπονητική του καριέρα πριν μετακομίσει στο “Σίτυ”.
AIGALEWW-5
Αποκτήματα
Το Αιγάλεω απέκτησε (1) τον 25χρονο μέσο Νίκο Στάμο, που ήρθε από τον Φωστήρα, ενώ έχει πλούσια καριέρα σε ομάδες Γ’ και Δ’ Εθνικής: Πανιώνιο (νέους), ΑΟ Τρικάλων, Άγιο Δημήτριο, Καβάλα, Νίκη Βόλου, Ναυπακτιακό και Πανναξιακό, (2) τον 30χρονο τερματοφύλακα Ανδρέα Αρχοντάκη, που αγωνίστηκε σε Φωστήρα και Κόρινθο, (3) τον 18χρονο επιθετικό Θάνο Σταύρου, που αγωνιζόταν στην Κ20 της ΑΕΚ, ενώ ήταν στα τμήματα υποδομής των «κιτρινόμαυρων» τα τελευταία 11 χρόνια, (4) τον 28χρονο μέσο Θωμά Μαυρομάτη, που έπαιξε φέτος στον Ιάσωνα Αγίου Φανουρίου (Δ’) και στο παρελθόν σε Νέα Ιωνία, Άγιο Ιερόθεο, Πετρούπολη και Ζάκυνθο, (5) τον 26χρονο τερματοφύλακα Αργύρη Ρόππα, (6) τον 27χρονο αμυντικό Γιάννη Ευαγγέλου, (7) τον 20χρονο αμυντικό Άγγελο Τουρκοχωρίτη, (8) τον 26χρονο μέσο Σωτήρη Μπεθάνη, (9) τον 24χρονο επιθετικό Σπύρο Μιχαήλ, (10) τον 23χρονο φορ Σωτήρη Χρήστου και (11) τον 25χρονο επιθετικό Δημήτρη Παπαναστασίου
Επίσης, νέο συμβόλαιο υπέγραψε ο Μάριος Κουμπούλης, αν και προηγουμένως είχε ανακοινωθεί η αποδέσμευσή του. 
AIGALEWW-7
Πρόεδρος ξανά ο Γιανναράκης
Για τρίτη στη σειρά, φορά ο Γιώργος Γιανναράκης εκλέχτηκε Πρόεδρος του Δ.Σ. του Αιγάλεω. 
AIGALEWW-2
Ο ισχυρός άντρας του “Σίτυ” έλαβε συντριπτικό ποσοστό 76%. «Διοίκηση, κόσμος και ποδοσφαιριστές θα γίνουμε μια γροθιά για να μπορέσουμε να πετύχουμε το στόχο που έχουμε θέσει. Ο κόσμος έδειξε τη στήριξή του και τον ευχαριστώ για αυτό. Πλέον, όλοι μαζί καλούμαστε να δουλέψουμε σκληρά για το καλό του συλλόγου», δήλωσε ο ίδιος μετά την εκλογή του. Ο Γιανναράκης ήταν μέχρι πρότινος διεθνής διαιτητής και αυτός που σφύριξε τον αγώνα στη φιέστα του Αιγάλεω!!
 
Εισιτήρια διαρκείας
Το Αιγάλεω έβαλε προσιτές τιμές στις κάρτες διαρκείας για τη σεζόν 2013-2014 και συγκεκριμένα, για τη θύρα 12 η τιμή ανέρχεται στα 50 ευρώ, στις θύρες 4-5-2 το κόστος είναι 100 ευρώ, ενώ για τις θύρες 4-5, όπου θα φιλοξενούνται οι επίσημοι, το κόστος είναι 150 ευρώ.
AIGALEWW-6

AIGALEWW-8

AIGALEWW-9

AIGALEWW-10

AIGALEWW-14

AIGALEWW-11

AIGALEWW-12