Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

ev media-logo

Στο Καρπενήσι, την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου, ανακοινώνει ο Κώστας Μπακογιάννης την υποψηφιότητά του για Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας. Όλες οι λεπτομέρειες

Στην τελική ευθεία για την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του για περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, βρίσκεται ο Κώστας Μπακογιάννης.

 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του evrytanika.gr, έχει πλέον καθοριστεί ο τόπος ο χρόνος και η ώρα της ευρείας σύσκεψης με όλα τα μελή της δημοτικής του ομάδας και τους συνεργάτες του στον δήμο Καρπενησίου, όπου εκεί θα τους ανακοινώσει την πρόθεσή του.


Επιβεβαιώνονται συνεπώς οι πληροφορίες που ήθελαν τον δήμαρχο Καρπενησιού, να ανακοινώνει από το Καρπενήσι -και όχι από την Λάμια- την υποψηφιότητά του για την Περιφέρεια. Να θυμίσουμε ότι και όταν ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για δήμαρχος Καρπενησίου, η ανακοίνωση δεν έγινε στην έδρα του δήμου το Καρπενήσι, αλλά στην μικρότερη δημοτική ενότητα και τόπο καταγωγής του, τον Προυσό.


Η εκδήλωση για την ανακοίνωση, θα γίνει στο Καρπενήσι, την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014 στις 12:00 το μεσημέρι στο Ξενοδοχείο ΜΟΝΤΑΝΑ. 


Ο Κώστας Μπακογιάννης θα ανακοινώσει στους συνεργάτες του ότι θα είναι υποψήφιος περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας στις επερχόμενες εκλογές του Μαΐου 2014.

περισσότερα σε λίγο...