Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

ev media-logo

Σφάλμα
  • JFolder::files: Η διαδρομή δεν οδηγεί σε φάκελο:
Ειδοποίηση
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/images2014/xionia-palia-raxi

ΦΩΤΟ. Χιόνια στην Ευρυτανία. Με αλυσίδες η κίνηση στη Ράχη Τυμφρηστού - Δείτε εικόνες από τα χιονισμένα τοπία

Έπιασαν δουλειά οι αλατιέρες και τα εκχιονιστικά μηχανήματα στην Ευρυτανία, καθώς χιονοπτώσεις σημειώνονται από το πρωί σε αρκετές περιοχές του νομού, κυρίως στα πιο ανατολικά τμήματα.

xionia-palia-raxi

Έτσι,  αλυσίδες θα χρειαστούν τα οχήματα που κινούνται από το 55ο μέχρι το 65ο χλμ της Ε.Ο Λαμίας-Καρπενησίου, από τη Ράχη Τυμφρηστού μέχρι τη σήραγγα του «Παύλου Μπακογιάννη», καθώς επίσης και σε «κλασικά» σημεία του επαρχιακού οδικού δικτύου, όπως στον δρόμο για Κρίκελο, στη θέση «Βράχος» στον δρόμο για Αγία Τριάδα & Φουρνά  κ.α. Καθαροί οι δρόμοι μέσα στην πόλη του Καρπενησίου.

Πέρα, ωστόσο, από τα όποια τυχόν προβλήματα δημιουργεί το χιόνι, είναι αναμφίβολο ότι χαρίζει και εικόνες εντυπωσιακής ομορφιάς. Απόδειξη οι φωτογραφίες του evrytanika.gr πριν λίγη ώρα, από τον δρόμο στην παλιά εθνική για Ράχη Τυμφρηστού.

{gallery}xionia-palia-raxi:::0:0{/gallery}