Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

ev media-logo

  • Ρεκόρ συμμετοχών για την ΑΛΑΚ στον αγώνα Drift του Λουτρακίου

  • Το Σάββατο (24/10) η νέα πεζοπορία του ΕΟΣ Καρπενησίου

  • Πεζοπορία και ποδηλασία με σύμμαχο τον καιρό, για τον Πεζοπορικό Σύλλογο Καρπενησίου

  • Κύπελλο Ελλάδας: Ταξίδι στην Άρτα για την Ποταμιά

  • Ιδανικός τόπος το Καρπενήσι για τρέξιμο βουνού. Η ευρυτανικής καταγωγής αθλήτρια Ζωή Σταμούλη στα Ε.Ν. (ΦΩΤΟ)

  • (ΦΩΤΟ) Πρωταγωνιστές και στη Χίο οι οδηγοί της ΑΛΑΚ - Θέσεις στο βάθρο, πρωτιά για Ράπτη

13η αγωνιστική Α΄ Ε.Π.Σ.Ν.Ε.: Επιστροφή (;) στη δράση

A epsne_2012

Αν το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες, οι ομάδες επιστρέφουν στα γήπεδα μετά από διακοπή 27 ημερών.

Επιστρέφουν το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στους αγωνιστικούς χώρους, καιρού επιτρέποντος, οι 10 ομάδες του πρωταθλήματος. Ερωτηματικό αποτελεί ποια θα είναι η αγωνιστική κατάσταση που θα εμφανίσουν οι ποδοσφαιριστές.

Ξεχωρίζει το  ντέρμπι

Λίγο-πολύ τα πράγματα έχουν ξεκαθαρίσει τόσο για τις τέσσερις ομάδες των play-off,  όσον και για την ουρά της βαθμολογίας.

Η τετράδα των μπαράζ θα απαρτίζεται, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, από τις: Άγραφα, Αίολο, Κρέντη και Μυρίκη, καθώς η 5η Δόξα Ραπτόπουλου απέχει 7 βαθμούς από την 4η θέση.

Στην ουρά το Κεράσοβο βρίσκεται σε δυσχερέστατη θέση, καθώς έχει μόλις ένα βαθμό και είναι στο - 6 από τον 9ο   Άγιο Προκόπιο.

Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται, στο ντέρμπι κορυφής που αναμένεται να κρίνει εν πολλοίς τον πρωταθλητή της κανονικής διάρκειας στην Α΄ ΕΠΣΝΕ.

Αποτελέσματα πρώτου γύρου

Κομβικό  για τη συνέχεια ήταν το διπλό με 2-3 της Κρέντης μέσα στην έδρα του Ραπτοπούλου, ενώ εύκολο ήταν το  πέρασμα της Μυρίκης από τη Φραγκίστα (1-3), ενώ στη μέση έκοψαν το καρπούζι, Ποταμιά και Άγιος Προκόπιος (1-1). Έστω και δύσκολα ο Απεραντιακός έκαμψε την αντίσταση του Κερασόβου με 1-0, ενώ με το ίδιο σκορ ο Αίολος πέρασε από την έδρα των Αγράφων, υποχρεώνοντάς τα στην μοναδική τους απώλεια βαθμών μέχρι σήμερα.