Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

ev media-logo

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ. HTC One (M8). Νέο 5’’ και έως 128 GB

593

Το νέο HTC One κυκλοφορεί στις 25-5-2014. Είναι ένα εξαιρετικό smartphone που έχει βελτιωθεί σε όλους τους τομείς, αλλά εξακολουθεί να υπολείπεται του ανταγωνισμού στον τομέα της κάμερας.

Πιο συγκεκριμένα, το HTC One M8 διαθέτει: το κορυφαίο SoC Snapdragon 801 (που το τοποθετεί στην κορυφή των επιδόσεων μέχρι την κυκλοφορία του Galaxy S5 και του Xperia Z2), οθόνη μεγαλύτερη κατά 0,3 ίντσες σε σχέση με το M7, ακόμη μεγαλύτερο ποσοστό περιεκτικότητας μετάλλου στην κατασκευή του (90% έναντι 70% του προκατόχου), υποδοχή για κάρτα μνήμης SD έως 128GB, ακόμη καλύτερα ηχεία,  Android KitKat 4.4.2 σε συνδυασμό με το νέο και πιο εύχρηστο HTC Sense 6.0, δεύτερη οπίσθια κάμερα που λειτουργεί ως αισθητήρας βάθους, 5MP εμπρόσθια κάμερα που συγκαταλέγεται στις καλύτερες της αγοράς, πολύ πιο αποδοτική μπαταρία, που του επιτρέπει να κοντράρει στον τομέα της αυτονομίας ακόμη και phablets και πάει λέγοντας.

Από την άλλη, υπάρχουν κάποια στοιχεία «οπισθοδρόμησης», όπως η αφαίρεση της οπτικής σταθεροποίησης εικόνας και η αύξηση της ολισθηρότητας, όμως σε γενικές γραμμές κάθε σπιθαμή της συσκευής έχει βελτιωθεί σε σχέση με τον εξαιρετικό προκάτοχό της. ΠΗΓΗ: http://digi1.gr