Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

ev media-logo

«Η κοροϊδία πρέπει να λάβει τέλος». Ο ΣΥΡΙΖΑ Ευρυτανίας, για τον δρόμο Λαμία – Καρπενήσι

Παρακολουθούμε τις τελευταίες μέρες εν είδει κακόγουστης τηλεοπτικής σειράς διάφορα επεισόδια δηλώσεων-παραδηλώσεων στα τοπικά μέσα, παραγόντων πρώην και νυν, με αντικείμενο το δρόμο Λαμία-Καρπενήσι.

syriza-grafeia-karpenisi1

Δεν μας προκαλεί έκπληξη ότι είναι όλοι αυτοί που πρωταγωνίστησαν στην πολιτική ζωή του νομού μας επί δεκαετίες, αντί να δουν έστω και τώρα τις ευθύνες τους για την παραπομπή στις καλένδες ενός σημαντικού έργου πνοής για την Ευρυτανία, με περισσή υποκρισία παριστάνουν τους ανήξερους σαν να μη βρισκόταν εδώ αλλά σε άλλη χώρα.

Ο κ. Μπακογιάννης δήμαρχος Καρπενησίου την προηγούμενη 4ετία και νυν περιφερειάρχης ξαφνικά δήλωσε ότι δεν υπάρχουν μελέτες.

Ο κ. Σουλιώτης ως δήμαρχος δηλώνει έκπληκτος.

Ο κ. Καρανίκας πρώην βουλευτής, εκλεγείς δύο φορές συμφωνεί στην ουσία με τους προηγούμενους.

Ακόμη και αν "δεν γνώριζαν", το όφειλαν εκ της θέσεώς τους.

Και το πιο τραγελαφικό! Ο νυν βουλευτής και επί αρκετά έτη νομάρχης, αντινομάρχης, έσπευσε να καταθέσει ερώτηση προς τους αρμόδιους για το "που πήγαν οι μελέτες"

Βέβαια υπάρχουν και οι σιωπήσαντες.

Σε ποιους νομίζουν ότι απευθύνονται; Μας θεωρούν ίσως ηλίθιους;

Δεν αντιλαμβάνονται ότι με τέτοια ασήμαντα και αναλόγου πολιτικού βάρους τερτίπια δεν μπορούν πλέον όσο και αν προσπαθούν να ξεγελάσουν τους συμπολίτες μας;

Ουδέποτε ενδιαφέρθηκαν αληθινά για τον τόπο παρά μόνο για τα μικροσυμφέροντά τους και την εκλογή τους. Στις προεκλογικές περιόδους «τάζουν λαγούς με πετραχήλια» και αμέσως μετά "ανακαλύπτουν τις δυσκολίες"

 Οποιοσδήποτε χαρακτηρισμός και αν τους αποδοθεί θα είναι επιεικής.

Η σκληρή πραγματικότητα την οποία συγκαλύπτουν με όλο αυτό το δήθεν ενδιαφέρον και τα κατά καιρούς κροκοδείλια δάκρυα είναι ότι δεν είναι στις προτεραιότητες τους η προώθηση τέτοιων έργων. Το έργο που είναι προσηλωμένοι είναι η αφαίμαξη των πολιτών, με διαφόρους τύπους εξοντωτικών φόρων, με περικοπές μισθών,συντάξεων, κοινωνικών δαπανών, Αυτή την πολιτική υπηρετούν με συνέπεια, την οποία και εκπροσωπούν.

Οι συμπατριώτες μας Ευρυτάνες πιστεύουμε και από αυτά τα γεγονότα έχουν πλήρως αντιληφθεί με ποιούς έχουν να κάνουν.

Η κοροϊδία πρέπει να λάβει τέλος. Κάθε κατεργάρης να μπεί στη θέση του.

Η κατασκευή του δρόμου Λαμίας-Καρπενησίου είναι αναγκαία. Η συμβολή του στην εφαρμογή ενός προγράμματος ανάπτυξης όλων των τομέων της τοπικής οικονομίας, της πρωτογενούς παραγωγής, τουρισμού, κλπ είναι καθοριστική!

 

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΣΥ.ΡΙΖ.Α.ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ