Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

ev media-logo

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ. Η Φωτεινή Βελεσιώτου και ο «δικός» μας Βαγγέλης Καζαντζής, αύριο στο Ρυθμός Stage

Η Φωτεινή Βελεσιώτου και ο δικός μας Βαγγέλης Καζαντζής (καταγόμενος από το Κρίκελλο) μαζί με την υπέροχη παρέα τους (Δημήτρης Μπρέντας, Διονύσης Μακρής, Γιώργος Μαγαλιός) συνεχίζουν το μουσικό τους ταξίδι σε νέους προορισμούς, ενώνοντας τις καλλιτεχνικές τους δυνάμεις, ξεκινώντας από τη μουσική σκηνή «Ρυθμός Stage» το Σάββατο 11 Οκτωβρίου.

kazantzis1

Αφορμή για αυτή την ετερόκλητη συνεργασία της σπουδαίας ερμηνεύτριας και του νέου ταλαντούχου τραγουδοποιού στάθηκε το τραγούδι "Αποθυμιά" σε στίχους του Γιώργου Γκώνια που συμπεριλαμβάνεται στην πρόσφατη δισκογραφική δουλειά του Καζαντζή που κυκλοφορεί με τίτλο "Έξω απ τα μέτρα" στον οποίο συμμετέχουν επίσης ο Γιάννης Χαρούλης, ο Γρηγόρης Κλιούμης, η Μαρίνα Δακανάλη και ο Κωσταντής Πιστιόλης.

Ο Βαγγέλης Καζαντζής πριν από 3 χρόνια έκανε αισθητή την παρουσία του με την έκδοση του δίσκου "Της γης το μυστικό" σε στίχους Γιώργου Γκώνια και τις συμμετοχές του Ψαραντώνη, του Απόστολου Ρίζου και της Μαρίνας Δακανάλη. Ακολούθησαν ζωντανές εμφανίσεις και συνεργασίες με σημαντικούς καλλιτέχνες μεταξύ των οποίων είναι: ο Γιάννης Χαρούλης, η Μαρίνα Δακανάλη, η Λιζέτα Καλημέρη, η Φωτεινή Βελεσιώτου, η Γιώτα Νέγκα, τα Υπόγεια Ρεύματα, ο Φώτης Σιώτας, η Μαρία Κώτη (Χαΐνηδες) κ.ά. Τον περασμένο Αύγουστο εμφανίστηκε ζωντανά στο Φεστιβάλ Εν Ορεσι, στο Καρπενήσι, καθώς και σε χωριά του δήμου.

Ρυθμός Stage, Μαρίνου

Αντύπα 38, Ηλιούπολη

Τηλέφωνο: 210 9750060