Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

ev media-logo

Στο Καρπενήσι σήμερα ο Λαφαζάνης. Πολιτική επίσκεψη για να παρουσιάσει το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ

Στο Καρπενήσι θα βρεθεί σήμερα, Δευτέρα 24 Νοεμβρίου, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Παναγιώτης Λαφαζάνης προκειμένου να μιλήσει σε ανοιχτή συγκέντρωση για τις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα ενώ παράλληλα θα παρουσιάσει το πρόγραμμα του κόμματος. Με θέμα "Οι πολιτικές εξελίξεις και το Κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ", η ομιλία Λαφαζάνη θα φιλοξενηθεί στο Εργατικό Κέντρο και θα αρχίσει στις 7.00 το απόγευμα.

lafazanis1

Ποιος είναι

Προέρχεται από το ΚΚΕ. "Διετέλεσε μέλος του Γραφείου του Κεντρικού Συμβουλίου της ΚΝΕ και στη συνέχεια μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και του Πολιτικού Γραφείου της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ. Από την ίδρυση του Συνασπισμού τo 1992 και μέχρι σήμερα είναι μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος. Έλαβε μέρος στο φοιτητικό Αντιδικτατορικό Κίνημα και υπέστη διώξεις για τη δράση του. Ήταν μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής Κατάληψης της Νομικής το 1973."

"Εξελέγη βουλευτής της Β' Πειραιά με τον Συνασπισμό στις εκλογές του 2000 και με τον Συνασπισμό Ριζοσπαστικής Αριστεράς στις εκλογές του 2007 και το 2009. Είναι Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ και μέλος της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής, της Ειδικής Διαρκούς Επιτροπής του Απολογισμού και του γενικού Ισολογισμού του Κράτους και ελέγχου εκτέλεσης του προϋπολογισμού του Κράτους και της Επιτροπής Οικονομικών της Βουλής", διαβάζουμε στο βιογραφικό του.