Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

ev media-logo

Ανδρέας Πάτσης: «Δε φταίω εγώ που δεν σώζεται ο ΑΠΟΚ»!!

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η συνεντευξη του πρώην Πρόεδρου της Ελασσόνας Ανδρέα Πάτση σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό. Ο κ. Πάτσης προκάλεσε ποικίλα ερωτήματα με την απόφασή του να αποσύρει την ομάδά του από το Πρωτάθλημα, τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος και ενώ βρισκόταν στην πρώτη θέση!! 

patshs

Ανδρέας Πάτσης: «Δε φταίω εγώ που δεν σώζεται ο ΑΠΟΚ»!!
Νέα συνέντευξη που παραχώρησε την περασμένη εβδομάδα στο Ράδιο Ελασσόνα 88,4 και στους Ανδρέα και Θανάση Νικούλη ο πρόεδρος του Π.Ο.Ε. Ανδρέας Πάτσης.
Για το θέμα του ενδιαφέροντος ομάδας επενδυτών τόνισε: «Κανένας όμιλος δεν ήρθε με 25.000 ευρώ να μου μιλήσει, όπως ακουγόταν. Καμία ομάδα πέντε ατόμων ούτε από την Λάρισα ούτε από επιχειρηματίες στο εξωτερικό. Ο Τσάκας δεν σας πήρε τηλέφωνο; Κοντεύουμε να τρελαθούμε τελείως! Μίλησα με τον Αλέκο Κυριλλίδη, τον ρώτησα 15 φορές την προηγούμενη εβδομάδα, και μου έλεγε πως «σήμερα, αύριο» θα ερχόταν ο Όμιλος αλλά δεν εμφανίστηκε κανείς. Με μόνο τρεις ξεχωριστούς ανθρώπους μίλησα και μπορώ να πω δημόσια τα ονόματα. Επίσης να πω πως είναι 20 χρόνια φίλος μου ο Αλέκος. Μου ζήτησε τα δελτία και του είπα πάρτα και αν μπορείς, συνεννοήσου και βγάλτα πέρα!!».
Για το ενδεχόμενο να γίνει ανοιχτή συνέλευση με τους φιλάθλους: «Δεν θα γίνει Γενική Συνέλευση. Μιλάω μόνο σε ανθρώπους που είναι στο συμβούλιο. Εκεί λογοδοτώ».
Για το πώς ήρθε στα χέρια του η ομάδα του Π.Ο.Ε. σε ερώτηση του πρώην προέδρου της Π.Σ.Ε. κ. Φώλλα: «Όλα έγιναν βάσει καταστατικού για να έρθει η ομάδα στα χέρια μου όπως και για να γίνει η αλλαγή του ονόματος από Π.Σ.Ε. σε Π.Ο.Ε.. Σε αυτό ήταν σύμφωνος (θυμάμαι) και ο Κώστας Φώλλας, γιατί βρέθηκε εκείνη την ημέρα στο δημαρχείο».
Για το αν υπάρχουν οφειλές προς επιχειρηματίες της Ελασσόνας: «Υπάρχει ένα μικρό άνοιγμα και θα το αποκαταστήσω εάν δεν εμφανιστεί κανένας να αναλάβει τις οικονομικές υποχρεώσεις της ομάδας».
Για το αν θα πληρωθούν οι ποδοσφαιριστές που αποχώρησαν και αν υπάρχουν οφειλές: «Μέχρι και τον Μάρτιο ήταν τακτοποιημένοι οικονομικά. Στην συνέχεια και με τις αποφάσεις που πήρα, το ξεκαθάρισα, δεν θα πληρωθούν. Μου πρότειναν να πάρουν την ομάδα κάποιοι και τους είπα, το ξαναλέω, πάρτε τα δελτία και βρείτε τα εσείς με τους παίκτες».
Σε τοποθέτηση πρώην Προέδρου του Καρπενησίου (κ. Αριστείδη Τσιούνη) ότι: «Αυτό που κάνετε είναι αλλοίωση του πρωταθλήματος», ο κ. Πάτσης απάντησε: «Το ότι δεν σώζεται το Βελούχι, δεν φταίω εγώ»!!
Για τις φήμες περί συγχώνευσης Ελασσόνας-Τσαριτσάνης τόνισε: «Εάν η Τσαριτσάνη η Ελασσόνα το θέλουν, κάντε το. Αποφασίστε το εσείς. Είναι δικό σας θέμα»
Για το τι μέλλει γενέσθαι με τον ίδιο και την ομάδα, αλλά για τον Π.Ο.Ε. ξεχωριστά: «Θα αναγκαστώ να παραιτηθώ με άσχημο τρόπο αν συνεχίζουν να λέγονται και να ακούγονται ανούσια πράγματα. Παραδίδω στον κ. Κώστα Σιδηρόπουλο τα δελτία και ας συνεννοηθεί αυτός με τον Όμιλο των επιχειρηματιών που ακούγεται ότι υπήρχε. «Φύγε δεν λέει το πανό; Φεύγω…»!! Ο μόνος που έχασα είμαι εγώ. Καλό έκανα. Κακό δεν έκανα. Ένας άνθρωπος ή μια ομάδα που θέλει τον Π.Ο.Ε., να πει «Πάτση φέρε τα δελτία».