Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

ev media-logo

Σωκράτης Μπουντούρης: «Με 2Χ2 παίρνουμε το πρωτάθλημα»

Συνέντευξη παραχώρησε σε Αθηναϊκή αθλητική εφημερίδα πανελλήνιας εμβέλειας ο επιθετικός-ηγέτης της Αναγέννησης Σωκράτης Μπουντούρης, ο οποίος τόνισε πως η ομάδα του είναι πολύ κοντά στη κατάκτηση του τίτλου.

mpountourhs

Σωκράτης Μπουντούρης: «Με 2Χ2 παίρνουμε το πρωτάθλημα»
Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην αθλητική εφημερίδα ‘‘Ώρα για σπορ’’ παραχώρησε ο επιθετικός-σημαία της Αναγέννησης Καρδίτσας Σωκράτης Μπουντούρης. 
Ο δεινός επιθετικός τόνισε πως με δυο νίκες στα εναπομείναντα ματς η ομάδα του θα πάρει το πρωτάθλημα. Δε θέλησε να σχολιάσει την κίνηση του Προέδρου της Ελασσόνας (Ανδρέα Πάτση) να αποσύρει την ομάδα του από τη διεκδίκηση της ανόδου, όμως απαίτηση σεβασμό και ιδιαίτερη προσοχή για το επικείμενο παιχνίδι των δυο ομάδων στις 29 Απριλίου, αλλά και σε αυτό της τελευταίας αγωνιστικής με τον Αμπελωνιακό στην Καρδίτσα. 
Σχολίασε, επίσης, την δύσκολη αρχή της ομάδας όταν στα τέλη Σεπτέμβρη η ΑΣΑ δεν είχε κανένα δελτίο στα χέρια της πλην 2-3 παιδιών, αφού όλοι οι υπόλοιποι προέρχονταν από την ομάδα νέων. Χαρακτήρισε ως «το Α και το Ω» τον κόσμο της ομάδας, ενώ θεωρεί πως ο Χατζηρίζος είναι ο «απαραίτητος κρίκος» μεταξύ του ίδιου και του παρτενέρ του στην επίθεση Αθανασιάδη
Τέλος, έσταξε μέλι για τον νεαρό (και νέο) προπονητή της Αναγέννησης, Σάκη Θεοδοσιάδη για τον οποίο δήλωσε πως είναι «άνθρωπος γεμάτος προσδοκίες… με όρεξη και τρέλα για δουλειά… εργάτης του ποδοσφαίρου…». «Όλοι μέσα στο σύλλογο στηρίζουν έμπρακτα τον τεχνικό της ομάδας και για αυτό θα του αφιερώσουμε το πρωτάθλημα», δήλωσε στον επίλογό του ο Σωκράτης Μπουντούρης.
* Ως ο μάγος της Καρδίτσας παρομοιάζεται στη γείτονα πόλη ο επιθετικός της Αναγέννησης Σωκράτης Μπουντούρης. 
Ο πολύπειρος φορ αποτελεί μια από τις σπουδαιότερες μορφές του Περιφερειακού και μπορεί να αλλάξει πολύ εύκολα τις ισορροπίες σε ένα αγώνα ανά πάσα στιγμή. 
Έχει ήδη «ματώσει» τα αντίπαλα δίχτυα 18 φορές και σίγουρα αποτελεί τον MVP της χρονιάς. Αποτελεί τη σημαία της Αναγέννησης με την οποία είναι και συναισθηματικά δεμένος.

MPOUNTOURIS-1
Ο Σωκράτης Μπουντούρης με τον Πρόεδρο του ΑΠΟΚ, Νίκο Γκορόγια μετά το ματς της Αναγέννησης με το Βελούχι στο Καρπενήσι