Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

ev media-logo

Τάσος Καδάς (guard Άτλαντα) «Η άνοδος, αποτέλεσμα δουλειάς»

Δηλώσεις  στα “Ευρυτανικά Νέα” έκανε ο guard του Άτλαντα Τάσος Καδάς. Ο 23χρονος αθλητής των πρωταθλητών μιλάει για τα προβλήματα που συνάντησε, αλλά ξεπέρασε η ομάδα στη διάρκεια της σεζόν, τη συστηματική δουλειά στις προπονήσεις, αλλά και το πείσμα που έβγαλε μετά την περσινή αποτυχία.

kadas-5

Αναλυτικά όσα δήλωσε:
Κάνοντας τον απολογισμό της σεζόν ο Καδάς τόνισε: Αρχικά θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την τιμή να με φιλοξενήσετε στις σελίδες της εφημερίδας σας. Όλοι στην ομάδα είμαστε χαρούμενοι για την κατάληξη που είχε η χρονιά. Από την αρχή είχαμε θέσει σαν αποκλειστικό στόχο την άνοδο στη Β΄ ΕΣΚΑΣΕ και τελικά τα καταφέραμε. Ο τρόπος με τον οποίο χάσαμε πέρσι την άνοδο ήταν άσχημος, μάς πείσμωσε όμως και φέτος τα καταφέραμε. 

Σχολιάζοντας τα πρόβληματα, που αντιμετώπισε ο σύλλογος ανέφερε: Η σεζόν βέβαια δεν ήταν εύκολη, αλλά είχε αρκετές δυσκολίες. Όπως γνωρίζετε, λόγω των καιρικών συνθηκών αντιμετωπίζαμε προβλήματα με το γήπεδό μας, ενώ δυσκολίες στον προγραμματισμό της ομάδας δημιουργούσαν οι τραυματισμοί στη διάρκεια της σεζόν. Ένα άλλο θέμα ήταν το γεγονός πως σε ορισμένους αγώνες εκτός έδρας η ομάδα του Άτλαντα δεν είχε την ίδια απόδοση, συγκριτικά με αυτούς στο Καρπενήσι. Αυτό μας πείσμωνε ακόμα περισσότερο και δουλεύαμε ακόμα πιο πολύ.

kadas-8

Για τους αγώνες μπαράζ ο 23χρονος guard σχολίασε χαρακτηριστικά: Η ομάδα στους αγώνες μπαράζ έδειξε χαρακτήρα και παρά τις δύο ήττες, δεν πίστεψε σε καμία περίπτωση πως μπορούσε να χαθεί η άνοδος και αυτό έδωσε ώθηση για τη συνέχεια. Σημαντικό ρόλο στην επιτυχία αυτή έπαιξε και ο κόσμος που μάς στήριξε σε όλη τη διάρκεια της σεζόν και ακόμα περισσότερο στα μπαράζ, διαδικασία εξαιρετικά δύσκολη για εμάς. 
Όσον αφορά το τελευταίο ματς θεωρώ πως τα Οινόφυτα ήταν η καλύτερη από τις ομάδες που αντιμετωπίσαμε φέτος. Εμείς από την πλευρά μας παρουσιαστήκαμε σοβαροί και με οργανωμένο πλάνο και τακτική δείξαμε το πραγματικό πρόσωπο της ομάδας, παρόλο που αγωνιστήκαμε μακριά από την έδρα μας, με τη συμπαράσταση μερίδας του κόσμου.

Κλείνοντας υπογράμμισε: Θα ήθελα να τονίσω πως η άνοδο στη Β΄ ΕΣΚΑΣΕ ήταν αποτέλεσμα της δουλειάς που γίνεται στις προπονήσεις όλη τη σεζόν και φυσικά στο οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στις τάξεις του Άτλαντα και για αυτό πιστεύω θα έχουμε μια καλή πορεία και την επόμενη σεζόν. Σας ευχαριστώ πολύ.
kad-1