Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

ev media-logo

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ. Η Μόνικα «ανοίγει» τον Μουσικό Κήπο του Μεγάρου, από την Παρασκευή 12 Ιουνίου

Ο Ιούνιος ανοίγει τον Μουσικό Κήπο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών. Τον κύκλο των φετινών συναυλιών ανοίγει την Παρασκευή 12 Ιουνίου στις 9 το βράδυ η γνωστή μας Μόνικα.

monica1

Χώρος αναφοράς για την καλοκαιρινή πολιτιστική ζωή της Αθήνας, ο Κήπος του Μεγάρου υποδέχεται για τρίτη συνεχή χρονιά καλλιτέχνες , μπάντες αλλά και ορχήστρες κλασικής μουσικής για πρώτη φορά, που υπόσχονται ένα γοητευτικό ταξίδι σε όσους επιλέξουν να περάσουν το βράδυ τους σε έναν χώρο ξεχωριστής φυσικής ομορφιάς με θέα σε όλη την πρωτεύουσα. Τον κύκλο των φετινών συναυλιών ανοίγει την Παρασκευή 12 Ιουνίου στις 9 το βράδυ η Μόνικα, η τραγουδοποιός που έχει αφήσει την προσωπική της σφραγίδα στην αγγλόφωνη ελληνική σκηνή.

Θα αφηγηθεί καινούργιες αλλά και γνώριμες ιστορίες κάτω από τον αττικό ουρανό, επιλέγοντας ένα πρόγραμμα με κλασικές επιτυχίες , μελλοντικά αγαπημένα τραγούδια και αναπάντεχες διασκευές. Πρόκειται για μια συμπαραγωγή με τη δισκογραφική εταιρεία Eρωδιός. Συνοπτικά το πρόγραμμα: 12/6 Μόνικα, 19/6 Φίλιππος Πλιάτσικας & Γιάννης Μηλιώκας, 21/6 H Γιορτή της Μουσικής, 26/6 Κωστής Μαραβέγιας, 30/6 Αρετή Κοσμίδου & Δημήτρης Σαμόλης.

Όλες οι συναυλίες αρχίζουν στις 9 μ.μ. Τιμές εισιτηρίων: Προπώληση: 10 ευρώ (από Δευτέρα 25 Μαΐου 2015) - Την ημέρα της συναυλίας: 12 ευρώ.

ΠΗΓΗ: culturenow.gr