Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2023

ev media-logo

«Σε ρόλο εκπροσώπου των δανειστών ο δήμαρχος Καρπενησίου». Καταγγελία της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Ευρυτανίας

Την έντονη αντίδραση της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Ευρυτανίας προκάλεσε ανυπόγραφη ανάρτηση στην σελίδα του δήμου Καρπενησίου στο Facebook υπέρ του ΝΑΙ στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου.

syriza-grafeia-karpenisi1

Η Ν.Ε, σε σχετική καταγγελία που εξέδωσε, τονίζει πως «…είναι απαράδεκτο να χρησιμοποιεί (σ.σ ο δήμαρχος) την ιστοσελίδα του Δήμου για τον σκοπό αυτό και επί πλέον να αλλοιώνει το αντικείμενο του Δημοψηφίσματος»· «…αποτελεί προσβολή για τους Δημότες και δείγμα αντιδημοκρατικής νοοτροπίας για τον ίδιο», συμπληρώνει.

"Σε απάντηση κακόβουλων σχολίων περί κακής χρήσης της ιστοσελίδας του Δήμου, υπογραμμίζουμε το αυτονόητο της ανάρτησης δελτίων τύπου του Δημάρχου στην ιστοσελίδα του Δήμου", ήταν η απάντηση του Δήμου στις αντιδράσεις που προκλήθηκαν και εκφράστηκαν μέσω σχολίων.

Να σημειωθεί πως το ίδιο μήνυμα αναρτήθηκε και στην ιστοσελίδα του δ. Καρπενησίου, συνοδευόμενη όμως από την υπογραφή του κ. Σουλιώτη.

Η καταγγελία ΣΥΡΙΖΑ

«Συμπατριώτισσες- Συμπατριώτες.

Ευρυτάνες- Ευρυτάνισσες.


Δεν περιμέναμε ότι οι εκπρόσωποι των δανειστών μας θα έφταναν μέχρι τον τόπο μας.

Το ρόλο αυτό ανέλαβε ο Δήμαρχος Καρπενησίου χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα του Δήμου για να καταθέσει τις απόψεις του για το Δημοψήφισμα της Κυριακής.

Είναι δικαίωμα του Δήμαρχου να εκφράζει την άποψή του, είναι όμως απαράδεκτο να χρησιμοποιεί την ιστοσελίδα του Δήμου για τον σκοπό αυτό και επί πλέον να αλλοιώνει το αντικείμενο του Δημοψηφίσματος.

Οι Δημότες μπαίνουν στη συγκεκριμμένο ιστοσελίδα  για έγκυρη και υπεύθυνη ενημέρωση και όχι για να διαβάζουν τις απόψεις του Δήμαρχου. Αποτελεί προσβολή για τους Δημότες και δείγμα αντιδημοκρατικής νοοτροπίας για τον ίδιο. Βέβαια την αντίδραση των επισκεπτών μπορείτε να την απολαύσετε στα σχόλια των Ευρυτανικών ιστοσελίδων, ωστόσο δείχνει τον πανικό αυτής της ομάδας των ευρωλάγνων που δεν αντιλαμβάνονται το ρόλο τους.

Επίσης είναι  ανάγκη, αφού δεν ενημερώνει η ιστοσελίδα του Δήμου τους Δημότες , ως ώφειλε, να ενημερώσουμε εμείς και να πούμε ότι την Κυριακή ψηφίζουμε «ΟΧΙ» στην υποτέλεια των δανειστών και στην καταστροφή της χώρας μας και δεν ψηφίζουμε για μέσα ή έξω από την Ευρωπαϊκή ΄Ενωση και το ευρώ, που θα ήθελε ο Δήμαρχος και οι όμοιοι του

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΣΥΡΙΖΑ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ»

Η επίμαχη ανάρτηση στο FB

dimos-gia-NAI