Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

ev media-logo

Απόστολος Χαραλαμπίδης: “Η δουλειά βγαίνει στο γήπεδο”

Για την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου και την προετοιμασία της ομάδας  στο Καρπενήσι μίλησε στο goalpost.gr ο Μακεδόνας τεχνικός Απόστολος Χαραλαμπίδης, αναφέροντας μεταξύ άλλων τα ακόλουθα:

olymp-3

Για την μέχρι τώρα πορεία της προετοιμασίας τόνισε«Η δουλειά που γίνεται είναι πολύ καλή, ενώ η προσπάθεια των παικτών μεγάλη. Είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι από τους ποδοσφαιριστές και η δουλειά βγαίνει εξαιρετικά στο γήπεδο».

Για τις μεταγραφικές κινήσεις που χρειάζεται να γίνουν για να ολοκληρωθεί το ρόστερ: «Δεν θέλουμε να κλείσουμε από τώρα 100% το ρόστερ. Αφήσαμε ένα 10-20% κενό για να δούμε πως θα παρουσιαστεί η ομάδα στα φιλικά κι αν αυτό που έχουμε στο μυαλό μας, μας βγαίνει».

Για τα φιλικά στο Καρπενήσι«Πέρα από το φιλικό με την Καλλιθέα στις 13 Αυγούστου, θα δώσουμε άλλα δύο φιλικά παιχνίδια κατά την παραμονή μας στο Καρπενήσι. Τις προσεχείς μέρες θα γνωρίζουμε και τους αντιπάλους (έκλεισε με Κύπρο Κορυδαλλού και Λαμία), ενώ θα ανακοινωθούν και οι ημερομηνίες τους».

Κι ένα μήνυμα στον κόσμο του Ολυμπιακού Βόλου«Το μόνο σίγουρο είναι πως θα δουλέψω πάρα πολύ και θα δώσω και την ψυχή μου για την ομάδα. Θέλουμε να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο, να στηρίξει τον Ολυμπιακό και πιστεύω ότι θα δει ωραίο ποδόσφαιρο. Οι στόχοι μας είναι γνωστοί και στο τέλος, τον Μάιο, όλοι πιστεύω θα είμαστε χαρούμενοι και θα πανηγυρίσουμε την άνοδο του Ολυμπιακού στη Σούπερ Λιγκ»