Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

ev media-logo

Media day ΑΕΚ - Δημήτρης Κατσίβελης: «Να δέσουμε σαν ομάδα»

Την Κυριακή 30 Αυγούστου η ημέρα την αφιερωμένη στους δημοσιογράφους, οι οποίοι συνομίλησαν με τους παίχτες και το τεχνικό επιτελείο της ΑΕΚ.

katsivv

Τα “Ευρυτανικά Νέα” έδωσαν το παρών στο κλειστό γυμναστήριο του ξενοδοχείου Μοντάνα, όπου προπονήθηκε η ΑΕΚ, αλλά και ο Παναθηναϊκός και συνομίλησαν με τον Δημήτρη Κατσίβελη, πρώην παίχτη του Ολυμπιακού, αλλά και τον Μαυροκεφαλίδη (για τις δηλώσεις του Μαυροκεφαλίδη πατήστε ΕΔΩ).

Δημήτρης Κατσίβελης
Για το αν θέλει να δώσει απαντήσεις, μετά την λύση της συνεργασίας με  τον Ολυμπιακό ο πόιντ γκαρντ της ΑΕΚ τόνισε: «Δεν το βλέπω έτσι! Όλοι οι παίκτες θέλουν να παίζουν. Στον Ολυμπιακό είχα διαφορετικό ρόλο από αυτόν που θα έχω στην ΑΕΚ. Θα έχω έναν πιο αναβαθμισμένο ρόλο, θέλω να παίξω.... Ήρθα σε μια ομάδα, που δουλεύει με σοβαρότητα, έχει στόχους και θα προσπαθήσω από την πλευρά την ΑΕΚ να τους πετύχει».

Για τους στόχους της ΑΕΚ ο Κατσίβελης τόνισε: «Σίγουρα, είναι υψηλότεροι συγκριτικά με πέρσι. Στις τάξεις της ΑΕΚ υπάρχει πολύ ταλέντο και μέσα από την δουλειά που γίνεται στο Καρπενήσι θέλουμε να δέσουμε, να βρούμε χημεία, να γίνουνε ομάδα που θα παλεύει όλα τα παιχνίδια με όλους τους αντιπάλους».

Για το κεφάλαιο Εθνική Ελλάδας ο νεοαποκτηθείς παίχτης της ΑΕΚ τόνισε χαρακτηριστικά: «Και ποιος παίχτης δεν έχει στο μυαλό του την Εθνική ομάδα;!! Θα προσπαθήσω όσο μπορω περισσότερο, ώστε να κληθώ στην Εθνική και να βοηθήσω να υλοποιήσει τους δικούς της στόχους».