Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

ev media-logo

Media Day - Λευτέρης Μποχωρίδης: «Ο Παναθηναϊκός πάντα στοχεύει στους τίτλους»

Media Day για τους δημοσιογράφους του τοπικού τύπου διοργάνωσε ο μπασκετικός Παναθηναϊκός την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου στο ξενοδοχείου Μοντάνα.

boxor

Τα “Ευρυτανικά Νέα” έδωσαν το παρών και συνομίλησαν με τον νεαρό γκαρντ Λευτέρη Μποχωρίδη, αλλά και τον βοηθό προπονητή στην ομάδα του εξάστερου Μίλαν Μίνιτς (για τις δηλώσεις του Μίνιτς πατήστε ΕΔΩ).

Λευτέρης Μποχωρίδης
Ο 21χρονος Μποχωρίδης μίλησε για την σκληρή δουλειά που γίνεται καθημερινά στον Παναθηναϊκό, τους τίτλους που αποτελούν πάντα στόχο, αλλά και τις προσωπικές του φιλοδοξίες.

Για την πορεία των προπονήσεων ο Μποχωρίδης σχολίασε: «Κάνουμε δυνατές προπονήσεις στο Καρπενήσι, με στόχο να δέσουμε σαν ομάδα και να είμαστε έτοιμοι όταν γυρίσουμε στην Αθήνα».

Για τους στόχους της ομάδας ο νεαρός guard δήλωσε: «Όταν παίζεις στον Παναθηναϊκό  δεν μπορούμε να κοιτάμε τίποτα άλλο από τους τίτλους. Οπότε οι στόχοι μας είναι να δίνουμε στο κάθε παιχνίδι τον καλύτερό μας εαυτό και να διεκδικήσουμε όλους τους τίτλους».

Όσον αφορά τους προσωπικούς του στόχους και φιλοδοξίες του, είπε: «Στόχος μου είναι να δουλεύω σκληρά, να βελτιώνομαι συνεχώς και σε όσες ευκαιρίες πάρω να βοηθήσω την ομάδα μου μέσα στο γήπεδο».

Σε ερώτηση για τη διεξαγωγή όλων των προπονήσεων στο κλειστό, ο 21χρονος γκαρντ σημείωσε: «Ο κάθε προπονητής έχει τη δική του λογική και θέλει να μεταδώσει στην ομάδα. Έτσι, λοιπόν, και ο κάθε παίκτης θα πρέπει να προσαρμόζεται. Μπορεί να είναι κάτι διαφορετικό, αλλά προσπαθούμε να ανταποκρινόμαστε σε ό,τι ζητάει ο προπονητής μας».

Στο επίλογό του ο «Μπόχω» τόνισε: «Υπάρχει μια αισιοδοξία μεταξύ των παιδιών που είναι εδώ, αλλά και με εκείνα που θα έρθουν. Υγεία να υπάρχει και θα έχουμε μια πολύ καλή χρονιά».