Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

ev media-logo

Σωτήρης Στεφανής: «Όλα κάποτε τελειώνουν...»

stefaniss

Με πόνο ψυχής και έντονα τα συναισθήματα θλίψης και απογοήτευσης ο καλός φίλος Σωτήρης Στεφανής ευχαρίστησε -μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook- όλους όσους στήριξαν και ήταν στο πλευρό της ομάδας του χωριού του, της Βίτωλης, η οποία όμως φέτος δε θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της ΕΠΣ Φθιώτιδας. Βασικός λόγος, όπως φαίνεται, ήταν ο μικρός αριθμός ποδοσφαιριστών που θα στελέχωναν το ρόστερ της ομάδας και φυσικά το οικονομικό σκέλος, που αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα σε όλους τους τομείς της σημερινής εποχής.

Αναλυτικά, όσα έγραψε ο Σωτήρης Στεφανής, ποδοσφαιριστής της Βίτωλης (και αθλητής της ομάδας μπάσκετ του ΆΡΗ Σπερχειάδας):
«Το χωριό, το οποίο έμεινα και μεγάλωσα όταν ήρθα από την Αθήνα, έκανε τον κύκλο του και έφτασε στο τέλος. Η ομάδα με την οποία 16 χρόνια τώρα, ένιωσα πίκρες, λύπες, χαρές, υποβιβασμό και άνοδο έφτασε στο τέλος της. Όλα στη ζωή κάποτε τελειώνουν. Δυστυχώς, δεν γινόταν αλλιώς... καλύτερα να σε θυμούνται, παρά να σε λυπούνται. Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλους όσους έχουν έρθει όλα αυτά τα χρόνια και πρόσφεραν αε αυτή την ομάδα. Ακόμα και τα παιδιά πέρσι, από τον Άγιο Γεώργιο. Εδώ ανοιχτά, παντελονάτα σάς ευχαριστώ όλους. Καλή χρονιά να έχετε και μακριά από τραυμαρισμούς. Ο Θεός να μας έχει όλους καλά».