Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

ev media-logo

Εκλογές στη Νέα Δημοκρατία. Την Κυριακή (10/1) ο .. .3ος γύρος - Που θα στηθούν κάλπες στην Ευρυτανία

meimarakis-kyriakos1

Στην  Ευρυτανία το θέμα έχει ξεκαθαρίσει με καθαρή νίκη του Βαγγέλη Μεϊμαράκη με ένα 48%. Ωστόσο, ο δεύτερος γύρος των εκλογών για την εκλογή νέου προέδρου στη ΝΔ, κάθε άλλο παρά καθησυχάζει τα μέλη της ΝΟΔΕ Ευρυτανίας.

Τα εκλογικά κέντρα που θα λειτουργήσουν θα είναι τα ίδια που λειτούργησαν και την προηγούμενη φορά, ενώ στελέχη και φίλοι του κ. Μεϊμαράκη επιδίδονται σε νέο αγώνα για την επικράτησή του.

Οι εκλογές θα γίνουν την Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016. Οι κάλπες θα ανοίξουν στις 7 το πρωί και θα κλείσουν στις 7 το απόγευμα. Τα εκλογικά κέντρα στην  Ευρυτανία θα είναι οκτώ (8) στους δήμους Αγράφων και Καρπενησίου.

Συγκεκριμένα, στον δήμο Καρπενησίου θα στηθούν 4 κάλπες. Μία κάλπη στο Καρπενήσι στα γραφεία  της ΝΟ.Δ.Ε., στην οδό Ζαχαρία Παπαντωνίου 2 και από μια κάλπη στα χωριά Φουρνά, Προυσός και Αγία Τριάδα όπου έχουν παραχωρηθεί τα ΚΕΠ.

Αντίστοιχα και στον δήμο Αγράφων θα στηθούν επίσης τέσσερις (4) κάλπες στα χωριά: Άγραφα στο ΚΕΠ, Κρέντη στο Δημοτικό Σχολείο, το οποίο όπως επισημαίνεται δεν λειτουργεί και επίσης στο Ραπτόπουλο και στη Γρανίτσα στα αντίστοιχα ΚΕΠ.

Αυτή τη φορά δεν απαιτείται νέο 3ευρω για να συμμετέχει κάποιος στις εκλογές.