Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

ev media-logo

Το gadget της εβδομάδας | Κυκλοφόρησε η νέα Nikon D500 DX, 20.9MP, 4K UHD

689

Η Nikon ανακοίνωσε την κυκλοφορία της Nikon D500 στα 20.9 Megapixels, μιας ψηφιακής φωτογραφικής μηχανής SLR με φορμά DX που παρέχει την ανώτερη απόδοση των ψηφιακών SLR με φορμά FX σε ένα εξαιρετικά ευέλικτο και εύχρηστο σώμα.

Η Nikon D500 περιλαμβάνει ένα από τα πιο εξελιγμένα συστήματα AF που υπάρχουν σε μη επαγγελματικές φωτογραφικές μηχανές, εισάγει τη δυνατότητα εγγραφής video 4K UHD στη σειρά DX της Nikon και τέλος γίνεται η πρώτη φωτογραφική μηχανή της Nikon που χαρίζει συνεχή (always-on) συνδεσιμότητα και άμεση κοινή χρήση με τη λειτουργία SnapBridge. Παρακολουθεί εξαιρετικά την κίνηση, με αυτόματη εστίαση νέας γενιάς με 153 σημεία. Η D500 περιλαμβάνει μεγάλο εύρος ευαισθησίας από ISO 100 έως 51200, επεκτάσιμο έως Hi 5 (ισοδύναμο με ISO 1640000).

Ενσωματώνει ασύρματη συνδεσιμότητα συνεχούς σύνδεσης μέσω Bluetooth Low-Energy. Αυτή η καινοτομία της Nikon δίνει τη δυνατότητα της συνεχούς και άμεσης μεταφοράς εικόνων από τη φωτογραφική μηχανή στην έξυπνη συσκευή καθώς αποτυπώνονται σε πραγματικό χρόνο, μεταμορφώνοντας τη φωτογράφιση σε μια εμπειρία κοινωνικής δικτύωσης.

ΠΗΓΗ: pestaola.gr