Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

ev media-logo

Ανεπιθύμητος ο Πάτσης

Ιδιαίτερα αιχμηρή ήταν η τοποθέτηση του δημοσιογράφου Αντώνη Λιανού, ο οποίος τόνισε πως υπάρχει αλλοίωση του Περιφερειακού πρωταθλήματος. Επίσης ο πρώην πρόεδρο της Π.Σ. Ελασσόνας κ. Κωνσταντίνος Φώλλας θεωρεί ανεπιθύμητο τον Πάτση και του δείχνει... την πόρτα της εξόδου!

ELASSONA

Αντώνης Λιανός: «Έχουμε Αλλοίωση με «Α» κεφαλαίο!!»
Με εκτενέστατο ολοσέλιδο ρεπορτάζ τα «Ευρυτανικά Νέα» είχαν τονίσει στο φύλλο 491/11-4-2012 ότι η απόφαση του Προέδρου της Ελασσόνας συνιστά «ξεκάθαρη και απροκάλυπτη αλλοίωση του πρωταθλήματος». Το ίδιο είχε διερωτηθεί και ο πρώην Πρόεδρος του ΑΠΟΚ Αριστείδης Τσιούνης, ενώ την ίδια γνώμη ασπάζεται και ο Αντώνης Λιανός σε συνέντευξή του στον Γιάννη Κατσιάνα και την εφημερίδα ‘‘Έκδοση’’ της Λάρισας. Σε σημείο της συνέντευξης αναφέρει: «Μέχρι και τέλος Μαρτίου ο Ανδρέας Πάτσης δήλωνε «παρών». Μετά ως γνωστόν ανακοίνωσε και το τέλος εποχής της ελπίδας του Π.Ο.Ε. για μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά βήματα».  

Ακολούθως σχολιάζει: «Δεν έχουμε απλά αλλοίωση. Έχουμε Αλλοίωση με «Α» κεφαλαίο!», ενώ το ρεπορτάζ των ‘‘Ευρυτανικών Νέων’’ είχε αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η παραίτηση της Ελασσόνας από το πρωτάθλημα και ενώ βρισκόταν στην κορυφή της βαθμολογίας και η ήττα της ομάδας Νέων από το Λιανοκλάδι, χωρίς να ψάξει το θέμα η αρμόδια αρχή συνιστά ξεκάθαρη και απροκάλυπτη αλλοίωση του Πρωταθλήματος...».  Μάλιστα, όπως είχε γράψει και μεγάλη αθλητική εφημερίδα της Αθήνας το Σάββατο 7 Απριλίου, όλα αυτά που έλαβαν χώρα αυτές τις ημέρες «ζημιώνουν τον ΑΠΟΚ και τον Πυργετό και δευτερευόντως και τον Α.Ο. Καρδίτσας…!!»

Ακόμα κρίνει επιβεβλημένη την παρέμβαση της διοργανώτριας αρχής λέγοντας: «Εάν θέλει να λέγεται Διοργανώτρια Αρχή, θα πρέπει τώρα να επέμβει..».

Άλλωστε τα μέλη της ΕΠΣΛ αυτό δηλώνουν δεξιά και αριστερά, ενώ για το ζήτημα αυτό τα ‘‘Ευρυτανικά Νέα’’ είχαν αναφέρει χαρακτηριστικά: «Εύλογα μετά από όλα αυτά το μπαλάκι πέφτει στον Πρόεδρο της Δ΄ Εθνικής τον κ. Βαγγέλη Τοπολιάτη, ο οποίος καλείται να απαντήσει σε όλα αυτά που ανέτρεψαν εν μια νυχτί τα δρώμενα στο Περιφερειακό, αλλά και τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Λάρισας κ. Ζήση Γρηγορίου για όσα έγιναν από τις ομάδες της Ένωσής του και κυρίως την Ελασσόνα».
 
Παρέδωσε τα δελτία ο Πάτσης!!
Σε συμφωνία κατέληξαν για την παραχώρηση του Π.Ο. Ε. ο πρόεδρος του Πάτσης με τον πρώην διοικητικό Ηλία Παναγιωτίδη. Μάλιστα, έγινε γνωστό ότι θα παραιτηθούν όλα τα μέλη του υπάρχοντος ΔΣ, καθώς και ο γενικός αρχηγός κ. Πέτρος Τσιτσιμπής. Τα δελτία των παιχτών έχουν περιέλθει στη κατοχή του κ. Παναγιωτίδη από τις 19 Απριλίου και είναι ορατό το ενδεχόμενο να κατεβεί η πρώτη ομάδα (έστω με αρκετούς ποδοσφαιριστές της) στο ντέρμπι με την Αναγέννηση Καρδίτσας!!
 
Κωνσταντίνος Φώλλας: «Δημιουργεί εντυπώσεις ο Πάτσης»
Σε επιστολή του στο elassonasport.blogspot.com ο πρώην πρόεδρο της Π.Σ. Ελασσόνας κ. Κωνσταντίνος Φώλλας αναφέρει μεταξύ άλλων: «…επειδή όλο αυτό το διάστημα ο κ. Πάτσης αποφεύγει τον δημόσιο διάλογο αλλά συνεχώς μονολογεί και κατηγορεί μέσω των Μ.Μ.Ε κάποιος πρέπει να πει τα πράγματα με το όνομα τους.
Ο κ. Πάτσης, πήρε μια ομάδα τέταρτη στο βαθμολογικό πίνακα της Δ' Εθνικής και φιναλίστ του κυπέλλου της ΕΠΣΛ με πρόεδρο τον Ηλία Παναγιωτίδη και προπονητή τον Κώστα Κολομητρούση, χωρίς να αναλάβει καμία οικονομική υποχρέωση. 
Αντ' αυτού ο κ. Πάτσης παρουσιάζεται ως αυτός που πήρε την ομάδα από τα τοπικά και την έχει στην πρώτη θέση της Δ' Εθνικής και την τελευταία χρονιά κυπελλούχο. Δημιουργεί εντυπώσεις… Η Ελασσόνα να απεμπλακεί από τον κύριο αυτό και ότι χρωστάει να τα πάρει στην καμπούρα του, όπως κάναμε όλοι μας. Στο καλό λοιπόν κ. Πάτση…»
 
Φιλικές αναμετρήσεις
* Αμπελωνιακός-Πυργετός Λάρισας 0-2 (62΄ Μάγγος, 88΄ Κωστούλας)
* Ανδρούτσος Γραβιάς-Αγρότης Λιανοκλαδίου 1-2 (22΄ Κυρίτσης - 14΄ Σπυριδάκης,73΄ Γκούρλιας). 
Ο Μάκης Ζαχαρόπουλος μετά τη λήξη του φιλικού δήλωσε πως θεωρεί την φετινή χρονιά ως την πιο δύσκολη και πως θα αποτελεί ένα σπουδαίο επίτευγμα αν η ομάδα παραμείνει στην κατηγορία. «Κάποιος θα κλάψει στο τέλος... εμείς τουλάχιστον θα ξέρουμε ότι προσπαθήσαμε…», τόνισε χαρακτηριστικά ο τεχνικός του Λιανοκλαδίου.
 
Κυπελλούχος Καρδίτσας η ΑΣΑ
Αναγέννηση-Πάμισσος 4-0
Ως κυπελλούχος ΕΠΣ Καρδίτσας θα πάει στο ντέρμπι κορυφής με αντίπαλο τον Π.Ο. Ελασσόνας η ομάδα της Αναγέννηση Καρδίτσας, η οποία στο τελικό της διοργάνωσης επικράτησε εύκολα με 4-0 του Πάμισσου Καλογριανών . 
Τα γκολ των θριαμβευτών πέτυχαν οι: Δημόπουλος (26΄), Αθανασιάδης (38΄) και Μπουντούρης (69΄, 84΄). 
* Ο Αναστασίου απέκρουσε πέναλτι του Καινανά στο 42΄, με το σκορ στο 2-0!!
* Στο οριζόντιο δοκάρι σταμάτησε το μονοκόμματο δυνατό σουτ του Φωτιάδη στο 52΄.
* Οι άνθρωποι των Καλιγριανών, έστησαν μια γιορτή στο γήπεδο και δικαιολογημένα. Τύπωσαν t-shirt με τα σήματα των ομάδων και την ημερομηνία του τελικού, ζήτησαν να μην υπάρχει αστυνομία στο γήπεδο και χάρηκαν τον αγώνα!!
ΑΣΑ: Αναστασίου, Φωτιάδης, Δημόπουλος (58΄ λ.τρ. Ντόβας), Μπαντής, Κλάζογλου, Κούρκουλας, Βράκας (69΄ Σάββας), Μπουντούρης, Χατζηρίζος (78΄ Γόρδιος), Φαλάγγας, Αθανασιάδης.
Πάμισος: Κουβαράς, Μετούσι, Γκούμας Γ., Παπαμαργαρίτης (76΄ Παπαδόπουλος), Δημάκης, Βλαστός, Καμινιώτης, Κυριακόπουλος, Γαγάνας (50΄ Παπαλίτσας Κ.), Τζιός, Καινανάς (85΄ Οικονόμου).