Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

ev media-logo

Η «Επόμενη Ελλάδα»: Στο νέο κόμμα Ραγκούση ο Ηλίας Καρανίκας. Από τα ιδρυτικά στελέχη, ο πρώην βουλευτής Ευρυτανίας

«Επόμενη Ελλάδα», είναι το νέο κόμμα που ίδρυσε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ κ. Γιάννης Ραγκούσης και συμμετέχει ο πρώην βουλευτής Ευρυτανίας με το ΠΑΣΟΚ, γιατρός, κ. Ηλίας Καρανίκας. Συνολικά 19 στελέχη και πολίτες που προέρχονται από τον ευρύτερο χώρο της κεντροαριστεράς, τα περισσότερα από το ΠΑΣΟΚ, υπογράφουν την ιδρυτική διακήρυξη.

ragkousis-karanikas-pasok-2009

ΦΩΤΟ. Σάββατο, 21 Φεβρουαρίου 2009, Καρπενήσι. Γιάννης Ραγκούσης, Ηλίας Καρανίκας. Διήμερη προεκλογική επίσκεψη του τότε Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ στην Ευρυτανία και συνάντησή του με τον τότε βουλευτή Ευρυτανίας στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στο Καρπενήσι. Το βράδυ της ίδιας ημέρας, παραβρέθηκε στο μεγάλο γλέντι της ετήσιας εκδήλωσης του ΠΑΣΟΚ, σε νυχτερινό κέντρο της πόλης. Τότε ακόμη, τίποτε δεν προμήνυε την οικονομική κατάρρευση της χώρας και ήταν η εποχή του: “Λεφτά υπάρχουν...”


Στην ιδρυτική διακήρυξη, το νέο κόμμα "Επόμενη Ελλάδα", αναφέρουν ότι η χώρα ήταν προγραμματισμένο να βγει από τα μνημόνια στο τέλος του 2014, αλλά η διακυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ την ξαναβύθισαν στα μνημόνια. Με σαφή προσανατολισμό τον κεντροαριστερό χώρο και μακριά από τον ΣΥΡΙΖΑ, τοποθετείται το νέο κόμμα του Γιάννη Ραγκούση στο οποίο συμμετέχει δυναμικά ο πρώην βουλευτής Ευρυτανίας.

Διαβάστε την συνέχεια του ρεπορτάζ στην έντυπη έκδοση των "Ευρυτανικών Νέων" που κυκλοφορεί στα περίπτερα, ή πατήστε εδώ