Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

ev media-logo

Θοδωρής Χοντρός: «Άτομα χωρίς θάρρος να μην χαλάνε το κλίμα...»

Ιδιαίτερο νόημα είχε η τοποθέτηση του Θοδωρή Χοντρού στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook. Ο αθλητής της νεοφώτιστης Λέστερ (και της ΠΑΚ στη Γ' ΕΣΚΑΣΕ) εξέφρασε την πικρία του για την αντιμετώπιση των φιλάθλων στον αγώνα της ομάδας του κόντρα στην Παρέα, αλλά και τη στάση άλλων παρευρισκομένων σε άλλες αναμετρήσεις.

aa

Συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων είπε:
«...Είτε κατεβαίνει μια ομάδα για τη συμμετοχή είτε για τη διάκριση, όλοι πρέπει να περνάμε καλά και να μην κολλάμε σε μικροπρέπειες, αφήνοντας άτομα που δεν έχουν το θάρρος να εκτεθούν στο παρκέ να χαλάνε το κλίμα. Τέλος, να μην ξεχνάμε πως τα παιδιά στη γραμματεία και τη διαιτησία προσφέρουν (εθελοντικά) τις υπηρεσίες του και τον χρόνο τους μόνο και μόνο για να υπάρχει το τουρνουά. Ας σταματήσουμε να τους κρίνουμε για τα λάθη που μπορεί να κάνουν, αφού ούτως ή άλλως δεν είναι κανένας μας ο Τζόρνταν, ώστε να έχει ανάλογες απαιτήσεις από τους υπόλοιπους»
.

Δεν έχει άδικο στην τοποθέτησή του ο κ. Χοντρός, καθώς είναι υπαρκτό και φέτος και τα προηγούμενα των "προπονητών της κερκίδας" και των "ειδημόνων". Το έχουμε ξαναπεί πως το τουρνουά καλαθοσφαίρισης δεν αποτελεί πλέον μια απλή διοργάνωση συμμετοχής και διασκέδασης, όσων και εθελοτυφλούν κάποιοι...